2821
2789

زیارت قبول، ان شاءالله حاجت روا بشید❤

فاطمه ، التماس دعا🙏💔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله قبول بشی اگه تلاش کنی به کمک خدا میشه

گلم میشه تاپیک آخرمو ببینی 

مشاور هستی🌸💗

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بله عزیزم

گلم با اون شرایط بنظرت این۳ ماه که مونده بکوب بخونم

میتونم قبول شم

واقعا از جون مایه بزار

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

تو رو جون هر کی دوس داری و جون امام حسین قسم میدم دعا کن انشالله من و خواهرم به جمیع حاجاتمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 😭 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
گلم با اون شرایط بنظرت این۳ ماه که مونده بکوب بخونممیتونم قبول شمواقعا از جون مایه بزار

بله می تونید شک نکن ادامه بده انشالله سال دیگه دانشگاه فرهنگیان باشییی  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

استارتر قربونت بشم دعا کن این مشکلی ک دارم تا همیشه حل بشه خیلیییب خستم خیلی حالم بده💔💔💔💔

عریزم من خودم ی مشکل داشتم زیارت عاشورا نذر کردم ب نیت شهید صفوی حل شد

بله می تونید شک نکن ادامه بده انشالله سال دیگه دانشگاه فرهنگیان باشییی

خیر ببینی الهی❤️😍😘

بکوب میخونم

قبول شدم خبرشو بهت میدم

دمت گرم لازم داشتم یکی بهم بگه میتونی

چون الان تنها آرزو و خواسته ام از زندگی اینه

خیر ببینی الهی❤️😍😘بکوب میخونمقبول شدم خبرشو بهت میدمدمت گرم لازم داشتم یکی بهم بگه میتونیچون الان ...

عزیزم انشالله منتظرم...    

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

2790
2823
2791
2779
2792