2789

می‌شود نیمه شبی گوشه‌ی بین الحرمین

من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی..‌.😭💔🖤

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آجی لطفا دعام کن خدا برام معجزه کنه فرهنگیان قبول بشم خدا مشکلاتمو حل کنه خیر ببینی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

اسی جان برام دعا کن شوهرم این سه هفته بیکار هست دعا کن کارش جور بشه بره سر کار امشب مجبور شد دیگه رفت گوشیش بفروشه ممنون میشم دعا کنی یه کار خب براش جور بشه اسمم فاطمه هست ممنونم 

سلام

قبول باشه

سلاممو به امام حسین(ع) برسون و بگو لطفا از خدا بخواد اگه به خیر و صلاحه من و احمد به آسونی با هم ازدواج کنیم.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
آجی لطفا دعام کن خدا برام معجزه کنه فرهنگیان قبول بشم خدا مشکلاتمو حل کنه خیر ببینی

انشالله قبول بشی اگه  تلاش کنی به کمک خدا میشه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨