2821
2789
کاشکی ی پولی داشتی از اون خونه میرفتی

حتی پول شارژ ندارم و اینکه من و مادر و خواهرم و برادرام هممون بدبختیم خدا به کمر پدرم بزنه و از رو زمین برداره پدرمو🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

زیارتت قبول

برای منم دعا میکنی؟

اسمم مبینا به نیت قبولی در رشته موردعلاقم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مادرم راضی نبود ب نیت شهید صفوی زیارت عاشورا خوندم الان نامزدیم

شهید صفوی؟

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

سلام برای دو تا مریض دعا کنید لطفا محمدمهدی و زهره. 

السلام علیک یا ابوالفضل العباس 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ❤️

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

التماس دعا مریمم 

برای قوی شدن ایمانم ،برای بخشیده شدن گناهانم 

اگر حق الناسی به گردن کسی دارم خدا خودش به دل بندش بندازه و منو ببخشن ،برای این که کسی وهیچ وقت قضاوت نکنم

برای سلامتی همسرم وبچه هام که جز خدا وهم دیگه کسی وتو دنیا نداریم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز