2821
2789
ببین اونجاهواش ازاینجای ک ایران هس سرد تره خیلیییی

ممنونم عزیزم  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا دعا کنید انشالله هر کی تهمت و توهین کرد به من و عزیزانم و هر کی من و عزیزانم رو آزار داد و هر کی پشت من و عزیزانم رو خالی کرد و هر کی مکر و حیله داره برا من و عزیزانم و هر کی سحر و جادو برا من و عزیزانم و هر کی من و عزیزانم رو کتک زد به حق امام حسین و حضرت عباس خدا جوابشونو امشب بده و من و عزیزانم از شر آدمای ظالم و نجس و جادوگر و بی رحم خلاص بشیم الهی😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ببین مثل ایرانه فقط کرمانشاه خیلییی سرد بود اگه زمینی میخاید بیاید

ممنونم عزیزم  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله خانواده شوهر خواهر سابقم به خواهرم جهیزیه و لباسای خواهرم و کفش و همه چیو خواهرمو کامل  فردا یا پس فردا هر جور هست بدن بدون اینکه شر درست کنن برا خواهرم و خواهرمو اذیت نکنن 😔🤲🤲

خوندم عزیزم

خداخیرت بده منم ۳ماهدقبل رفتم برای اولین بار هنوز درانتظارفرزندم۶ساله یرام دعاکن اسمم فاطمه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اایشالله اربعین با همسرت بیای

ممنون عزیزم واقعا بهترین دعا رو برام کردی

خدا از دلت بشنوا

تروخدا رفتی زیرقبه همین دعا رو برام بکن😢😢😢😭

ای غم بگو از دست تو آخر کجا باید شدن ؛ در گوشه میخانه هم ما را تو پیدا می کنی ...

اسی جان برام دعا کن شوهرم این سه هفته بیکار هست دعا کن کارش جور بشه بره سر کار امشب مجبور شد دیگه رف ...

چشم عزیزم 

ب نیت شهید صفوی زیارت عاشورا بخون خیلی حاجت میده ایشالله دست رد ب سینت نزنه

ایشالله بهش برسی ببین زیارت عاشورا نیت شهید صفوی بخون من ۸ روز خوندم مامانم راضی شد

ممنون عزیزم خوندم قبلا..مشکلم خیلی بزرگه خیلی خیلییی دعام کن لطفا بگو خدایا صلاح و قسمتش کن براش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تو رو جون عزیزاتون دعا کنید انشالله هر کی میخواد من و عزیزانم حرص بده و ناراحت کنه و حقمون بخوره و گولمون بزنه و سواستفاده کنه همین حالا تقاص پس بده حتما😔🤲

2790
2823
2791
2779
2792