2821
2789
سلامقبول باشهسلاممو به امام حسین(ع) برسون و بگو لطفا از خدا بخواد اگه به خیر و صلاحه من و احمد به آس ...

من مادرم راضی نبود ب نیت شهید صفوی زیارت عاشورا خوندم الان نامزدیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا دعا کنید انشالله هر کی تهمت و توهین کرد به من و عزیزانم و هر کی من و عزیزانم رو آزار داد و ...

دعای علقمه بخون 

معنیشو بخون واسه کسایی ک دعا میکنن از زبون امام حسین نفرین میکنه 

تو رو به آبروی چهارده معصوم دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار و خوشبخت و سالم و آبرو دار و خوش اقبال و موفق و شاد و خوش شانس و زیرک و باهوش و زیبا شیم انشالله 😭 و خدا عمر زیاد و طولانی به من و عزیزانم بده انشالله و محتاج هیشکی نشیم الهی 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
یعنی میام😭😭چه دلم یه جوری شدعزیزم تاپیک دیگه یکی گفت داداش۱۶سالم معتاد شده براش خیلی دعا کن تا ائم ...

وای ندیدم همرو دونه دونه دارم میخونم اینو ندیدم ایشالله ترک کنه 

دعای علقمه بخون معنیشو بخون واسه کسایی ک دعا میکنن از زبون امام حسین نفرین میکنه

عزیزم خوندیم هیچیشون نمیشه این همه ظلم در حقمون کردن روز به روز ظالم ترن و بیشتر ظالم بودن بهشون ساخته دارم می میرم از غصه و ناراحتی😭😭😭😭

سید محمد رفتی ؟

اره پارچه سبزم بهم دادولی دریغ دکترامیگن مشکلیم نداری توخوب

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

تو رو جون عزیزاتون دعا کنید انشالله هر کی میخواد من و عزیزانم حرص بده و ناراحت کنه و حقمون بخوره و گ ...

دعای علقمه خودت بخون واسه حسود و بخیل و جادو و جنبله

دعای علقمه خودت بخون واسه حسود و بخیل و جادو و جنبله

خوندیم گردن کلفت تر شدن دق کردیم از دستشون روزی و ساعتی نیس که آزارمون ندن😔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز