2821
2789
عنوان

دبیرستانیا

53 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی بوده نهایی دبیرستان رو پاس کرده باشه و شهریوری نشده باشه با وجود اینکه درسش ضعیف بوده یا متوسط؟ چیکار کردین پاس شدین؟

واسه دانش آموزام میپرسم چون واقعا کلافه شدم از ضعیف بودن و نگرانی واسه پاس نشدنشون نهایی تجربی 

...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونید مشکل اونا نیستن مشکل از ابتدایی هست معلم هایی که درواقع معلم نیستن با دیپلم میان استخدام اموزش و پرورش میشن تهشم الکی نمره میدن بچه رو پاس میکنن به جای نگرانی برای بچه ها اگر واقعا اینده بچه های کشورمون براتون مهمه تمام دبیرها اعتراض کنید به این نوع استخدامی ها

با دیپلم مگه میشه معلم شد اخه

اره اموزش پرورش داره همینکارو میکنه یا میاد شخصی که لیسانش هیچ ارتباطی بادبیری نداره رو میگیره الان دخترهمسایه ما با دیپلم معلم ابتدایی شده اونم کلاس اول که اینقدر مهمه

اره اموزش پرورش داره همینکارو میکنه یا میاد شخصی که لیسانش هیچ ارتباطی بادبیری نداره رو میگیره الان ...

منظورتون از اینکه لیسانسش ارتباط با دبیری نداره چیه دقیقا؟یعنی مثلا ریاضی خونده میشه دبیر شیمی؟

...

منظورتون از اینکه لیسانسش ارتباط با دبیری نداره چیه دقیقا؟یعنی مثلا ریاضی خونده میشه دبیر شیمی؟

ن برای راهنمایی و دبیرستان که اینکارو نمیکنن ولی برای ابتدایی اینکارو میکنن نمونش که گفتم دختر همسایمون میرن ی دوره دوماهه و ازمون میدن استخدام میشن بعد اگر الان خانوادها و شما دبیرا حرفی نزنید سال های اینده دبیرستانم اینجوری اوضاعش داغون میشه

ن برای راهنمایی و دبیرستان که اینکارو نمیکنن ولی برای ابتدایی اینکارو میکنن نمونش که گفتم دختر همسای ...

بخدا پدرمون دراومده با دانش آموز تنبل و ضعیف و اصلا توی باغ نیستن ،انگار توی راهنمایی اصلا درسشون ندادن

...