راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونید مشکل اونا نیستن مشکل از ابتدایی هست معلم هایی که درواقع معلم نیستن با دیپلم میان استخدام اموزش و پرورش میشن تهشم الکی نمره میدن بچه رو پاس میکنن به جای نگرانی برای بچه ها اگر واقعا اینده بچه های کشورمون براتون مهمه تمام دبیرها اعتراض کنید به این نوع استخدامی ها
اره اموزش پرورش داره همینکارو میکنه یا میاد شخصی که لیسانش هیچ ارتباطی بادبیری نداره رو میگیره الان دخترهمسایه ما با دیپلم معلم ابتدایی شده اونم کلاس اول که اینقدر مهمه
منظورتون از اینکه لیسانسش ارتباط با دبیری نداره چیه دقیقا؟یعنی مثلا ریاضی خونده میشه دبیر شیمی؟
ن برای راهنمایی و دبیرستان که اینکارو نمیکنن ولی برای ابتدایی اینکارو میکنن نمونش که گفتم دختر همسایمون میرن ی دوره دوماهه و ازمون میدن استخدام میشن بعد اگر الان خانوادها و شما دبیرا حرفی نزنید سال های اینده دبیرستانم اینجوری اوضاعش داغون میشه