mamaniaraz مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1209 عنوان خونریزی 189 بازدید | 29 پست دوستان من الان پسرم و بغل کردم دل پیچه گرفتم ازم خون اومد البته کمرنگ صورتی بود ادامه دیگه نیومد مشکلیه به نظرتون؟ 1396/10/05 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaniaraz مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1209 بارداريد؟؟ پسرتون سنگينه؟؟ باردارم باه هفته اولم 12 کیلوئه
hastiii_jon عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 109 نگران نشو، حتما برو دکتر تا بهت شیاف پروژسترون بده،، احتمالا جفتت یکم تکون خورده، بیشتر مراقب باشو اصلا گرمیونه نخور که بیشتر نشه خونریزیت گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
۲۲۵ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1135 مگه عقل ندارین ۱۲کیلو بچه رو بغل کردی ک چی بشه اخه،البته ببخشید رک حرف زدم،ادم حرسش میگره زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
مامان_تانیا1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 709 خبًً عزيزم وقتي بارداري بهتر بود پسرتونو بلند نميكرديد البته نميشه نكرد من خودم باردارم اما دخترمو مجبورم ي وقت هايي بغل كنم اميدوارم چيزي نباشه كمي ب پهلو دراز بكش استراحت كن
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1841 مگه عقل ندارین ۱۲کیلو بچه رو بغل کردی ک چی بشه اخه،البته ببخشید رک حرف زدم،ادم حرسش میگره من ک خنگم بی شعورم میام منقل بلند میکنم کاش من بچه 12 کیلو رو بغل میکردم پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
hastiii_jon عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 109 مگه عقل ندارین ۱۲کیلو بچه رو بغل کردی ک چی بشه اخه،البته ببخشید رک حرف زدم،ادم حرسش میگره وا این چ حرفیه؟ بچه کوچیک رو مگه میشه بغل نکرد؟! وقتی مادری از اول حاملگیش بچه بغلش باشه بدنش به آون عادت میکنه و مشکلی پیش نمیاد گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
۲۲۵ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1135 وا این چ حرفیه؟ بچه کوچیک رو مگه میشه بغل نکرد؟! وقتی مادری از اول حاملگیش بچه بغلش باشه بدنش به آون ... من نمیگم بغل نکرد،اما بچه کوچیک ن بچه ای ماشالله ۱۲کیلو،اره عادت کرده ک خون دیده،تو سه ماه اول ب هیچ عنوان نمیشه اینکارو کرد خانوم زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤