2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگران نشو، حتما برو دکتر تا بهت شیاف پروژسترون بده،، احتمالا جفتت یکم تکون خورده، بیشتر مراقب باشو اصلا گرمیونه نخور که بیشتر نشه خونریزیت

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 

مگه عقل ندارین ۱۲کیلو بچه رو بغل کردی ک چی بشه اخه،البته ببخشید رک حرف زدم،ادم حرسش میگره

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
مگه عقل ندارین ۱۲کیلو بچه رو بغل کردی ک چی بشه اخه،البته ببخشید رک حرف زدم،ادم حرسش میگره

من ک خنگم بی شعورم میام منقل بلند میکنم کاش من بچه 12 کیلو رو بغل میکردم 

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   

وا این چ حرفیه؟ بچه کوچیک رو مگه میشه بغل نکرد؟! وقتی مادری از اول حاملگیش بچه بغلش باشه بدنش به آون عادت میکنه و مشکلی پیش نمیاد 

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 
وا این چ حرفیه؟ بچه کوچیک رو مگه میشه بغل نکرد؟! وقتی مادری از اول حاملگیش بچه بغلش باشه بدنش به آون ...

من نمیگم بغل نکرد،اما بچه کوچیک ن بچه ای ماشالله ۱۲کیلو،اره عادت کرده ک خون دیده،تو سه ماه اول ب هیچ عنوان نمیشه اینکارو کرد خانوم

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
2790
2778
2791
2779
2792