2777
2789
من نمیگم بغل نکرد،اما بچه کوچیک ن بچه ای ماشالله ۱۲کیلو،اره عادت کرده ک خون دیده،تو سه ماه اول ب هیچ ...

خدا ان شاالله دو تا نی نی پشت سر هم بده اونوقت میفهمی چی میگم

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ک خنگم بی شعورم میام منقل بلند میکنم کاش من بچه 12 کیلو رو بغل میکردم 

دوراز جون،اینکارو نکن بزار جای بچت سفت بشه بعد خدایی نکرده بلایی سرش میادا

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

نگران نياش 

منم چند روزه لكه بيني دارم 

ديروز رفتم سونو قلبش خوب بود 

دكتر گفت احتمالا براي جفته 

برام شياف و امپول پروژسترون با استراحت داد 

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
خدا ان شاالله دو تا نی نی پشت سر هم بده اونوقت میفهمی چی میگم

😂😂😂انشالله،میدونم ولی اینجوری نمیشه ک بغلش کنی بگردی سخته اخه،راس میگی من نداشتم ک بدونم😔شرمنده

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

منم بارداری ناخواسته بود،اصن نمیدونستم باردارم،کلی تمرین بدنسازی واماندگی جسمانی کردم این ماه

کلا به خاطر همین خونریزی توی هر سه بارداریم

البته دومی رو بااستراحت، دوازده سال پیش،پسرممو به دنیا آوردم، کلا دور بچه اوردنو خط کشیده بودم

با یه روش مطمئن  پیشگیری،باردار شدم

خودم شوکه شدم،ولی دوباره لکه بینی ،خونریزی لخته دفع کردم،تاشنبه رفتم دکی امپول داد وشیاف واستراحت کاملا مطلق مطلق،،،دوباره شنبه بایدبرم سونوگرافی،برای شنیدن صدای قلب

هنوزم کلی ترشح قهوه ای دارم،،پناه بر خدای بزرگ

دعا کنین برام

بچه ها آمپولها تموم شد همو لکه هام قطع نشده

به نظرتان بازم امپول بزنم ؟

بارداری دوم تا پنج ماه زدم،سرکلاژم شدم،

خانومیی استراحت  مطلق کن،مراقب خودت باش،ولی حتما دکتر برووو،،دارو مصرف کن،،خون روشن وقرمز علامت خوبی نیست،،

بیشتر مراقب خودتو نی نی باش

منم بارداری ناخواسته بود،اصن نمیدونستم باردارم،کلی تمرین بدنسازی واماندگی جسمانی کردم این ماه کلا ب ...

ببين امپول رو نبايد قطع كني 

وقتي لكه بينيت قطع شد كم كم امپولو قطع كن

شياف هم ميتوني استفاده كني

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
میتونم بپرسم چن وقتتونه؟

من توي ده هفته هستم

میتونم بپرسم چن وقتتونه؟

اتفاقا منم بچه سوممه