2777
2789
عنوان

بعنی چی بچه بیارم جنسم جور بشه😑😑

1655 بازدید | 94 پست

واقعا بعضیا عقل ندارن…طرف میگه یه دختر دارم اگه دومی دختر باشه خانواده شوهرم ناراحت میشن…خداکنه پسر باشه جنسم جور بشه…

قشنگ طفل معصوم رو کالا فرض کردن… حیف بچه هایی که پدر مادرای بی عقل بع دنیا بیارنش…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد انگار مثلا چه فرقی داره

بچه بچه‌ست دیگه

تو که نمیخوای با بچت کار غیر پدر مادری بکنی که عضو جنسیش واست مهم باشه

میگن نهههه ما اونجوری جنسیتی فک نمیکنیم، دوس داریم فلان جنس رو بیاریم ولی

غلط کردی جنسیتی عک نمیکنی این ته جنسیتی فک کردنه دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر عجیبید، آدم درباره جنسیت بچه خودش هم نمیتونه نظر داشته باشه؟ من شاید دلم بخواد مثلا بچم دختر باشه

باید به شما جواب پس بدم؟ بعد من عقل ندارم شما داری؟

لطف کنید سرتون و از زندگی مردم بکشید بیرون و بهشون توهین نکنید

من اگر بودم اون خانواده رو قشنگ میشستم میزاشتم کنار به کسی چه مربوطه بچه من پسره یا دختر،تو این زمونه مردم دنیا به چی فکر میکنن مردم ما به چی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود