2777
2789
عنوان

بعنی چی بچه بیارم جنسم جور بشه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 94 پست

حالا اون هیچی 

برگشتن میگن چه حسوده فهمیده تو بارداری حامله شده 😐😐 مگه مسابقه اس؟ یعنی طرف تو زندگیش بخواد بچه بیاره باید تنظیم کنه قبلش کسی حامله نباشه که بهش نگن حسود🙄

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم راحتن بخدا 

مغز ندارن فکر نمیکنن 😑

طرف اینقد شل مغزه که تو عصر فضا و تکنولوژی هنوز نمیدونه تعیین کننده جنسیت بچه صد در صد پدره و در تلاشه پسر بزاد که خانواده شوهرش از دستش ناراحت نشن😂

بعد شما غصه اش رو میخوری؟

و جالبه اکثرا چنین طرز تفکر هایی از خانواده های بسیار سطح پایین هستند دنبال پسرن ولیعهدش کنن بالاخره سلطنت عن عاغا رو زمین نمونه😂😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

این حرفا وقتی نهایت درسته که قبل بارداری به فکرش باشه و وقتی حامله باشه ناشکری نکنه اگر دختر شده چیک ...

من تاپیکی که می‌گید ناراحتی بچه ش دختر بشه رو ندیدم

بنظر من هم جنسیت فرق نمیکنه چه دختر چه پسر، ولی استارتر داره توهین میکنه این درست نیست

و اینکه بعضیا میگن نگاه جنسیتی نداشته باشید فقط منظورشون به جنس پسر هست

والا یه کلید تو اینستا میدیدم اقاعه میگفت اگه بچم پسر بشه چیکار کنم، همه براش قلبی شده بودن چون دختر دوست داشت

چرا اونجا حس دفاع از تبعیض جنسیتی ندارید؟

مسخره نکنید 

حالا اگه دختر میخواست همه قربون صدقه میرفتن

چون پسر میخواد میگین افکار جاهلیت داره؟یه دختر داره دوس داره یه پسرم داشته باشه این که برا رضایت بقیه اینو میخواد اشتباهه ولی وقتی خودشم دلش میخواد چی میشه مگه آدم از هر دوتاش داشته باشه 

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

بعضی ها دوست دارند خودشون را مورد قضاوت قرار بدند و توهین بشنوند 

وگرنه اکثر مردم آگاه هستند از این مسائل 

توجه کنید این چنین تاپیک ها اکثرا توسط کاربرانی ثبت میشه که افراد بسیار ضعیف و ترسویی هستند در زندگی زناشویی و مطیع همسر 

خودشون در ابتدا بهشون نگاه جنسیتی شده اونا را ضعیف جلوه دادند به همین خاطر ترس دارند که دختر به دنیا بیارند 

مبادا تاج و تخت همسرشون به گل بنشینه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نمی‌دونم چرا ما یا از اینور بوم میوفتیم یا از اونور بوم 

قبلا پسر پرستی ،الان دختر پرستی...

پسر و دختر هیچ فرقی ندارن 

هرکس به یه جنسیت علاقه داره 

الان من پسر دارم،دوس دارم بعدی دختر باشه،طعم جفت شو بچشم....گناه کردم😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من فقط این برام جالبه که هی میگید پسر برای تاج و تخته! تو تاریخ این همه زن وارث شاهی بودن!

پسر بیشتر برای کارگری تو مزرعه و دقیقا جایگزین ثروت بوده.

قصدم توهین به پسردوستان نیستا فقط دارم از لحاظ منطقی میگم😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من کاری به رضایت خانواده شوهر ندارم خودم یه پسر دارم و دلم یه دخترم میخواد که جنسم جور شه ولی نه به چشم کالا بنظرم هر جنس یه جور‌شیرینی داره ناز و عشوه یه دختر خونه رو‌قشنگتر میکنه دختر خواهر شوهرم لاکشو‌اورد داد به باباش و گفت باباییییییی بلام‌لاک میژنی لدفا؟؟؟ و‌بعد همینطور که یه دستش تو‌دست باباش بود با پشت اون یکی دستش که تازه لاک‌زده‌بود و هنوز خشک نشده بود موهای بلندشو‌که ریخته بود رو صورتش زد  کنار دلم رفت براش ❤️❤️❤️❤️❤️

چقدر راحت همو قضاوت می کنیم شاید اگه ما هم تو همچین محیطی بودیم اینطور فکر می کردیم

من تو هر محیطی باشم به هم جنس خودم توهین نمیکنم من عاشق خودمم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

داداش من دوتا پسر داره خیلی دوس داره دختر هم داشته باشه زنداداشم میگه باردار بشم دوباره پسر بشه چی؟

رفته بهزیستی دختر بگیره بهش ندادن گفتن همجنس بچه های خودت بهت میدیم😂😂😂

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه