2777
2789

از لحاظ مالی و ...چه تغییری کرده زندگیتون؟

ما خونمون قدیمیه و تو ی مجتمع خیلی شلوغه پارکینگ آسانسور اینا نداریم .حتی بخوایم بفروشیم خریدار نداره باید خیلی قیمت پایین بذاریم تا بخرن .اینجوری هم باید هرچی داریم بفروشیم صفر صفر بشیم تا بتونیم ی خونه هفتاد متری متوسط بخریم.الان دوربریا میگن بچه دار بشین همه چی درست میشه داره سنتون میگذره میگم ما بچه دار بشیم برامون خونه میاره ایا؟بعد به مامانم میگم پدرشوهرم کمکی نمیکنه ولی به اون پسرش کمک می‌کنه میگه می‌خواین با گدایی زندگی درست کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزیمون بیشتر شد

مستاجر بودیم صاحب خونه شدیم

مسافرت قبلا خیلی بیشتر و راحتتر میرفتیم

الان کمتر و پولش گرونتر میشه چون دوتا بچه دنیا اوردم

قبلا با شوهرم خیلی رابطه بیشتر داشتم

الان این بخابه اون بخابه صبح شده😅

من سه تا بچه دارم 

اولی پسر ۱۸ ساله دومی دختر ۱۳ ساله و سومی پسر ۲و نیمه 

بعد کرونا خیلی اوضاع مالی مون داغون بود مشتری نبود و...

اما بعد بدنیا اومدن پسرم از طرف دولت بهمون زمین دادن تو قرعه کشی ماشین هم بودیم...

یعنی زندگی مون دگرگون شد 

خدا رو شکر

قبلش هم خونه و ماشین هم داشتیم

❤❤❤

بچه که معجزه نمیکنه عزیزم🥴😂فقط تو این گرونی خرج پوشک و لباس و شیر خشکم به خرجاتون اضافه میشه

البته برکتم داره،من تو اتاق عمل بودم برا زایمان همون موقع پیامک اومد برا شوهرم تو قرعه کشی ایران خودرو اسممون در اومده بود،دو سال و نیم پیش با ۲۰۰ تومن یه پژو بردیم که بعدشم فروختیمش سهم خونه خریدیم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تا وضع مالیت خوب نشد بچه دار نشو بچه آینده میخواد

دقیقا منم همین نظرو دارم حتی از لحاظ روحی آمادگی ندارم الان ورم معده دارم دکتر گفت اول معدتو درست کن بعد.ولی مامانم اومده میگه تو چرا نمی‌ذاری بچت بشه میخوای مثل جغد تو خرابه ها بمونی .میگم بذار وضع زندگیم بهتر بشه میگه شاید تاآخر عمرت بهتر نشد میخوای چیکار کنی پس فلانی چرا دوتا دوتا میاره گفتم اون پدرشوهرش کمکشون می‌کنه زمین داد خونه ساختن پول داد ماشین خریدن ولی ما چی پدر شوهرم ی قرون کمک نمیکنه میگه شما دارین گدایی میکنین

والله بچه خیلی خرج داره و وقت میخواد روزگاری که همینجوری میاوردن و بزرگ میشد گذشته حالا بازم خودت به ...

بچه مهم تره؟ خونه مون اگه خوب بود همینجا می موندیم ولی وضعش خرابه 

جنین من برام نموند دو هفته ناراحت بودم الان نیستم چون شرایطمون ایده آل نیست هر وقت درست شد شاید اقدا ...

از نظر مالی نمی‌گم بدیم هرچی هست خداروشکر ولی واقعا از نظر روحی داغونم .از کسی کمکی نخواستم حداقل نمک رو زخم آدم نپاشن 

بچه مهم تره؟ خونه مون اگه خوب بود همینجا می موندیم ولی وضعش خرابه

چون میگی سنم میره بالا اینو گفتم،یکی از دوستای خانوادگی ما تا چهل بچه دار نشد هی این سال اون سال میکرد البته شرایطشم اوکی اوکی نیود تا زد و مشکل پیدا کرد رحم و تخمدانش و در آوردن حالا افتادن تو دنبال رحم اجاره ایی و بدبختیاش خب باید زودتر اقدام میکرد.

از نظر مالی نمی‌گم بدیم هرچی هست خداروشکر ولی واقعا از نظر روحی داغونم .از کسی کمکی نخواستم حداقل نم ...

خدا رو شکر ایشالا همیشه پر روزی باشید،آره واقعا روحیه خیلی مهمه چون بعد زایمان خود بخود بخاطر هورمونها آدم افسرده میشه فک کن قلبا از بچه آوردنم راضی نباشی بدتر میشه اوضاع

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎