2777
2789
عنوان

بعد بچه دار شدن زندگیتون چه تغییری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
ببین اگر صفر میشید ولی خونه بهتر میتونید بخرید خب بخرید ماهم صفر شدیم

ببین همه چیزمونو بذاریم پسنداز ماشین طلا خونه میشه ۲۲۰۰

که پول یه خونه هفتاد متری معمولیه .اون وقت باز باید جون بکنیم تا ی ماشین مدل پایین بخریم اون وقت به فکر بچه باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مامانت راست میگه بعدا میفهمی چی میگه اقدام کن خونه که داری بقیه ش جور میشه

یعنی مهم نیس خونه مون چه وضعی داره؟ بعد شوهرمم میگه فعلا نیاریم تا قسطامون تموم بشه

روزیمون بیشتر شدمستاجر بودیم صاحب خونه شدیممسافرت قبلا خیلی بیشتر و راحتتر میرفتیمالان کمتر و پولش گ ...

چجوری شد که تونستین خونه بخرین تلاشتون بیشتر شد ؟

از اعصابمونخوش گذشتنامونخریدفیلمهمممه چی دیگ سخت شد

من الانم خوشی ندارم تو این شش سال یه مسافرت نرفتم ی لباس خوب نپوشیدم ولی همسنام همین عروسای فامیل شوهرم لباسهای خوب مسافرت این ور اون ور کیف میکنن من مثل پیرزنا نشستم تو خونه دارم میپوسم

چرا اخه مگه میشه . درآمد شوهرت کمه؟

شوهرم کارگره .خدارو شکر ‌. ولی خب میره واسه قسط و خرج خونه .یکم پس انداز دارم هی میگم بذار خرجش کنیم بریم مسافرت لباس خوب بخرم باهاش که نمیشه خونه خرید حداقل دلم خوش میشه .ولی باز میگم نه ولش کن .نمی‌دونم چیکار کنم شما جای من بودی چیکار میکردی؟

شوهرم کارگره .خدارو شکر ‌. ولی خب میره واسه قسط و خرج خونه .یکم پس انداز دارم هی میگم بذار خرجش کنیم ...

من تو موقعیت شما نیستم ولی شوهرم همینا رو میگفت میگفت برار قسطامونو بدیم منم میگفتم روزی رسون خداست روزی بچه رو میرسونه البته یه بچه دارم ولی ای کاش عقلمو دسته شوهرم نمیدادم اولی رو راحت اوردم ولی بعد ۶سال  فاصله دومی نمیشه که نمیشه مردا عقل ندارن من بودم بچه دار میشدم با همون پس اندازی که داشتم 

من تو موقعیت شما نیستم ولی شوهرم همینا رو میگفت میگفت برار قسطامونو بدیم منم میگفتم روزی رسون خداست ...

من بهش میگم اگه تو موافق باشی من همین فردا اقدام میکنم 

اگه بیارمم یدونه میارم ولی بشدت عاشق بچم .تو ای.نستا نینی میبینم دلم آب میشه.ولی شوهر من ی اخلاق گندی داره ی کاری باب میلش نباشه انجام بدی بعد تو سختی بیوفته هی غرغر می‌کنه اعصاب آدمو میخوره