"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛
زندگیه سالم تو هر دوره ای باشه فرق نمیکنه خوبه زندگی ناسالمم تو هر دوره بده.الان تو یه تایپیک دیگه یه چیزایی خوندم واقعا ناراحت شدم ینفر گوشی مخفی شوهرشو دیده بود ناراحت بود ینفر م اومد گفت منم گوشی مخفی دارم میترسم لو برم هیچ کاریم نمیکنما گفتم تو مگه دیوونه ای دختر بنداز بره گفت هیچی توش ندارم فقط شماره ی یه دوستمو و اکسمه اینستا دارم پیج پرایوت و با همون دونفر انگار گفت صحبت میکنم یعنی به حدی ناراحت شدم دارم حرص میخورم بهش گفتم بندازش اونو توفاضلاب ولی یه روزم نگه ندار رابطه ای که تموم شده چه معنی میده تو سلام طرف رو علیک بگیری آخه .نمیدونم چرا قُبح کارا ریخت پیش جوونا
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
الانیسری میخوان دوستشون باشی بهشون کمککنی وقت بزاری اهمیت بدی ولی خودشون هیچ تلاشی نکنن یسری فقط ارتباط یطرفه میخوان سواستفاده کنن تو براشون خوب باشی اونا نه
درسته واقعا چند تا اطلاعات توش ریختن میگن هوش مصنوعی
ببین الان تمام ثروتمندهای دنیا دارن تبلیغ هوش مصنوعی و میکنن، نسل بشر از بین میره فقط یک عده ثروتمند هستن که میمونن دنیا رو برمیدارن واسه خودشون زیر دست هاشون هم میشن همین رباط ها