2777
2789
منم از منبع موثق شنیدم که ۳/۲بوده ریشترش 

بچه ها این جور لرزیدن ها عاااالیه چون انرژی تخلیه میشه و زلزله های بزرگتر نمیاد.

سه ریشتر صد برابر از پنج ریشتر ضعیف تره و حتی رویتاها هم حس نمی کنند.

خیال تون راحت

بهش فکر نکنید

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتهاد بعد ماهدشت و محمد شهره چسبیده ب بوئین زهرا ۲۰ دقیقه فاصلشه

تا اندیشه 65کیلومتر فاصله داره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
 من خیلی ازون شب که تهران زلرله اومد ترسیده شدم اصلا ارومو قرار ندارم نمیدونم این زلزله های ک ...

این زلزله ها خوبه چون باعث میشه انرژیه زمین تخلیه بشه و اگز زلزله بزرگتری قراره بیاد از بزرگاش کم میکنه.منم ترسیدم حتی از صدای زنگ تلفن هم وحشت دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد باید توکل کنیم و از خدا طلب ارامش کنیم.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
اشتهاد بعد ماهدشت و محمد شهره چسبیده ب بوئین زهرا ۲۰ دقیقه فاصلشه

اهان مرسى 😘

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
این زلزله ها خوبه چون باعث میشه انرژیه زمین تخلیه بشه و اگز زلزله بزرگتری قراره بیاد از بزرگاش کم می ...

شما تهرانی یا کرج؟ این همه استرس رو بارداری اثر نمیذاره؟ منم تپش قلب دارم خیلی میترسم نمیدونم این زلزله ها پیش لرز‌س یالرزه اصلی

شما تهرانی یا کرج؟ این همه استرس رو بارداری اثر نمیذاره؟ منم تپش قلب دارم خیلی میترسم نمیدونم این زل ...

من شهریارم عزیزم رو شیر منکه اثر گذاشته به شدت کم شده.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
من شهریارم عزیزم رو شیر منکه اثر گذاشته به شدت کم شده.

خدا بزرگه انشالله هیچ اتفاق بدتری نمیفته برا منم دعا کنید کمی ارامش پیدا کنم از اول بارداری همش با استرس گذروندم برا نی نی منم دعا کنید سالم باشه اصا اروم نیستم

خدا بزرگه انشالله هیچ اتفاق بدتری نمیفته برا منم دعا کنید کمی ارامش پیدا کنم از اول بارداری همش با ا ...

عزیزم اصلا نترس ارامشتو حفظ کن تو الان هرچقدر استرس داشته باشی رو جنین تاثیر میذاره تازه بعداز زایمان هم بچه نااروم و گریهو میشه همه چی به الانت بستگی داره من که تو ران بارداری کوچک ترین ایترسی نداشتم همش در حاله خنده بودم خداروشکر گوش شیطون کر من تا الان که دخترم هفت ماهشه شب بیداری نداشتم