من خیلی ازون شب که تهران زلرله اومد ترسیده شدم اصلا ارومو قرار ندارم نمیدونم این زلزله های ک ...
این زلزله ها خوبه چون باعث میشه انرژیه زمین تخلیه بشه و اگز زلزله بزرگتری قراره بیاد از بزرگاش کم میکنه.منم ترسیدم حتی از صدای زنگ تلفن هم وحشت دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد باید توکل کنیم و از خدا طلب ارامش کنیم.
😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏
اشتهاد بعد ماهدشت و محمد شهره چسبیده ب بوئین زهرا ۲۰ دقیقه فاصلشه
اهان مرسى 😘
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
من شهریارم عزیزم رو شیر منکه اثر گذاشته به شدت کم شده.
خدا بزرگه انشالله هیچ اتفاق بدتری نمیفته برا منم دعا کنید کمی ارامش پیدا کنم از اول بارداری همش با استرس گذروندم برا نی نی منم دعا کنید سالم باشه اصا اروم نیستم
خدا بزرگه انشالله هیچ اتفاق بدتری نمیفته برا منم دعا کنید کمی ارامش پیدا کنم از اول بارداری همش با ا ...
عزیزم اصلا نترس ارامشتو حفظ کن تو الان هرچقدر استرس داشته باشی رو جنین تاثیر میذاره تازه بعداز زایمان هم بچه نااروم و گریهو میشه همه چی به الانت بستگی داره من که تو ران بارداری کوچک ترین ایترسی نداشتم همش در حاله خنده بودم خداروشکر گوش شیطون کر من تا الان که دخترم هفت ماهشه شب بیداری نداشتم
😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏