2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام بترسونمتون ولی دکتر عکاشه گفتن که این زلزله های کوچیک نشان از این داره که زلزله بزرگتری تو راه دیگه الله و اعلم خدایا خودت رحم کن پناه بر خدا.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

زلزله ای که اخیرا تهران اومد چهارمین زلزله ای بود که من تو تهران دیدم برای زلزله های قبلی هم انقدر نترسیده بودم و ذهنم درگیر نشده بود تنقدرم شایعه نبود هر کس یه فتوایی ثادر نمیکرد چون فضای مجازی انقدر گسترش نداشت

الان به خاطر زلزله های متعدد تو کشور هممون چشممون ترسیده و چرت و پرتهایی که هر کس میاد تو فضای مجازی مطرح میکنه ترس را بیشتر میکنه

هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه زلزله را فقط به خدا توکل و اعتماد کنید و از نقاط پر خطر دوری مثلا شب پای پنجره نخوابید و ... همین

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀

به نظرم فضای مجازی تو این مورد داره منفی عمل میکنه و ما اگه از زلزله نمیریماااااا از استرس چرت و پرتهایی که هر کس تو این فضا منتشر میکنه حتما میمیریم

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
زلزله ای که اخیرا تهران اومد چهارمین زلزله ای بود که من تو تهران دیدم برای زلزله های قبلی هم انقدر ن ...

دقیقا عین من من اصلا زلزله های قبلی عین خیالم نبود ولی با این ترسیدم

من كرجم كىً لرزيده من نفهميدم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من که الان لباسام رو میپوشم تا حد اقل زلزله اومد فرار.کنم بی حجاب نباشم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

دوستان عزیز یه خواهشی دارم. واقعا ازتون میخوام ترستون و کنترل کنید. به بچه هاتون منتقل نکنید. تو زلزله اخیر تهران یکی دونفر ( و یک دختر دهساله) ازترس سکته کردن و جونشونو از دست دادن. آدم بزرگ مسئول ترس خودشه ولی بچه که ذهنیتی از زلزله و اینکه چیکار میکنه نداره. هر چی میدونه و هر عکس العملی هست و از پدر مادرش یاد میگیره. حتی اگر میترسید پنهانش کنید. یا جلوی بچه تون شوخی کنید باهاش راجع به زلزله. اصلا نشون ندید. تو ذهن شما این ترس یه شکل دیگه داره ولی خدا میدونه بچه تون وقتی فکر میکنه چیا میاد جلو چشمش. وقتی میبینه پدر و مادرش که تو ذهنش از همه بزرگتر و قویترن میترسن، به کی امید داشته باشه و تکیه کنه؟ 

من كرجم كىً لرزيده من نفهميدم

من اندیشه ام ،اینجا هم به اشتهارد نزدیکه؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
ترسوندی دیگه

قصدم ترسوندن نیست گفتم که بدونین و اماده باشین .دیروز تو شبکه سه داشتن دارمورد زلزله صحبت میکردن.گفتم که بدونین به هرحال احتیاط شرط عقله زلزله ممکنه تا ده سال دیگه هم نیاد دکتر عکاشه هم نگفتن امروز یا فردا میاد شاید ده سال دیگه بیاد شاید هم چند دیقه دیگه گسل اشتهارد هم از دوماه پیش فعال شده بوده.انشاالله که دیگه نمیاد

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
من اندیشه ام ،اینجا هم به اشتهارد نزدیکه؟

نمىدونم اصلا اشتهارد كدوم سمت كرجه والا 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
قصدم ترسوندن نیست گفتم که بدونین و اماده باشین .دیروز تو شبکه سه داشتن دارمورد زلزله صحبت میکردن.گفت ...

من خیلی ازون شب که تهران زلرله اومد ترسیده شدم اصلا ارومو قرار ندارم نمیدونم این زلزله های کوچیک میاد خوبه یا نه بعد از مدت ها حامله شذم حالا هم از صبح تا شبو با استرس میگذرونم