2777
2789

بچه ها میخام واسه استخدامی اموزش و پرورش بخونم ...

یه روزایی خیلی خوب میخونم یه روزایی تا چندین روز اصلا نمیتونم ..  سه چهار ماهی میشه تصمیم گرفتم که شرکت کنم  ولی تو این سه چهار ماه شاید بیست روزشو تونستم درس بخونم ...

کار و بار خاصیم ندارم که بگم کار دارم نرسیدم بخونم ...

صرفا بعضی از درسا رو نمیتونم بخونم حس میکنم پیچدن (مثل فارسی و ریاضی فنون ، سند تحول بنیادی و...) و همش میگم اگه نشه چی ؟ 

ضمن اینکه به غیر از اموزگاری کار دیگه ای نمیتونم داشته باشم ..

چون تو شهرمون یه طوری حقوقا کمه که کرایه ی رفت و برگشتمم در نمیاد (تو خوشبینانه ترین حالت ۵ یا ۶ تومن تازه اگه حقوقتو بهت بدن ) که به غیر از اموزگاری دیگه هیچ کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم 

بچه ها لطفا دلداری بدید و بگید چیکار کنم انگیزه بگیرم بخونم ..

مخصوصا درساییکه بهتون گفتم ... اون درسا رو هر موقع میخام شروع کنم به خوندن دیگه تا یه مدت طولانی کلا سراغ درس خوندن نمیرم 😬

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از درسای اسون  شروع  کن 

سعی کن عمومی و تخصصی   رو باهم ببری جلو 

مثلا صبح  ۲ساعت یه درس  عمومی رو بخون عصر ۲ ساعت درس تخصصی  کم کم که  موتورت روشن  شد کم کم ساعت های خوندتم بیشتر کن 

درسایی  مثل فنون و تاریخ تمدن و اینا  ک میدونی  وقتتو میگیره یا نمیذاره  درسای اسون و رتبه بیار رو بخونی یا روحیه تو به چوخ میده کلا بذار کنار(من اینکارو کردم ضررم نکردم) 

سعی کن تست  زیاد  بزنی 

درسایی مثل  وصیت آیین نامه  اجرایی  صعود صد ساله اینا تست هم بخونی  کافیشونه  تست بزن نکاتشو خلاصه  بنویس   همرزمان طرح کلی اندیشه  تعلیم و تربیت دروس تخصصی  اینارو بخون و تست بزن  خیلییی رتبه تو میارن  بالا 

از بین  فنون تدریس  و روانشناسی  اون یکی ک اسمش یادم نیست  یکیشو انتخاب کن خوب بخون   حتما ک نباید کل منابع  رو بخونی 

آزمونم به احتمال خیلییییی زیاد    بعد از عید هست  بخون  موفق میشی آموزگاری  ظرفیتش  بیشتر از دبیری هست 

امیدوارم توی این کار یا  هرجا  صلاحت هست  همیشه موفق باشی و   دلت خوش باشه💚

مالیفیسنت حالا به نظرت واسه ازمون چیکار کنم ؟😬یه جمله انگیزشی بهم بگو 😫

ببین من درکت میکنم من خودمم خیلی دوست داشتم و علاقه داشتم که درس بخونم ولی به اصطلاح تنبلی میکردم

ولی میدونی چیه الان دیگه دوره ای نیستش که خانما بشینن تو خونه و بچه داری کنن همههععععع زن ها حتی تو جاهای دور افتاده افکارشون پیشرفت کرده همه دنبال رقابت با همجنس های خودشون شدن

همه دانشگاه میرن رشته خوب میخونن یا به کارهای دیگه مشغولن

خیلی حس وحشتناکیه که چند سال دیگه به خودت بیای حسرت بخوری دستت جلو اینو و اون دراز باشه بر پول مستقل نباشی و نتونی رو پای خودت وایسی اونم تو زمونه ای که همه همجنسات همه دوستات مستقلن 

خود من !!! هیچ وقت قصد ازدواج نداشتم همیشه فکر میکردم میزم دانشگاه رشته خوب و مستقل میشم عاشقش بودم ولی درس نمیخوندم اخرش به اجبار پدرم ازدواج کردم مستقل نیستم مدام بیکارم و افسردگس گرفتم از همه بدتر ابنکه حس پوچی دارم و میدونم که از فرصت هام استفاده نکردم من یکبار فقط حق زندگی کردن دارم پس باید دنبال رویاهام بدوعم حتی اگه بهشونم نرسم پیش خودم سربلندم میدونم حداقل تلاشمو کردم که من بهتری باشم! نه اینکه تنبلی کنم و تمام روزم تو گوشی باشه

میدونم همه اینارو خودت بهتر میدونی ولی خاستم یاداوری کنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین راجب چیزهایی که گفتی بهت بگم

تمام زندگی تو تمام کارهات عادت هات و دنیای تو داره رو افکارت میچرخه !

تو فکر میکنی ادبیات و ... سخته پس ذهنت اینو قبول میکنه و هروقت به خوندشم فکر میکنی خسته میشی! و عادت میکنی به اینکه حالت از اون درس بهم بخوره

ترستو بزار کنار چرا نشه چرا نتونی! مگه اصلا نتونستن تو وجود یه ادم هست؟ اونم وقتی هوش و عقل سالم داری بدن سالم داری فقطططط داری افکار منفی رو به زندگیت راه میدی افکار منفی هم عادت های بدی رو بهت میده اینکه تنبل بشی خسته بشی

ببین من یه دوره روزی ۱۲ ساعت درس میخوندم میدونستی چیکار میکردم؟

بشدت انگیزمو بالا نگه میداشتم مدام بر خودم نوشته های انگیزشی مینوشتم تو دلم باورررر داشتم میرسم و فیلمای انگیزشی میدیدم خیلی جالبه روم تاثیر میذاشت چون دیگه افکار منفی رو را نمیدادم به مغزم

ببین شد عادت برام! یه روز دوروز یه هفته سخت بود بعد بدنم عادت کرد بدنت به هرررررررررچی که تو بخای عادت میکنه به هر چی باور نداری سه روز ۲ ظهر بیدارشو از خاب چهارمین روز دیگه عادت میکنی!

از کم شروع کن این درسارو ترستو بزار کنار از کم شروع کن تا عادت منی و ترست بریزع

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

از درسای اسون شروع کن سعی کن عمومی و تخصصی رو باهم ببری جلو مثلا صبح ۲ساعت یه درس عمومی رو بخو ...

یه دنیا ممنونم از توضیحاتت فقط میگم اگه سفید بذارم مکشلی نیست ...

اخه فکر یه جا گفته بود سفید بذاری و اینا قبول نمیکنن باید همه ی درسا رو زده باشید 

ببین راجب چیزهایی که گفتی بهت بگمتمام زندگی تو تمام کارهات عادت هات و دنیای تو داره رو افکارت میچرخه ...

خداییش اره یه مدت بود دائما داشتم کلیپ انگیزشی میدیدم و به خودم امیدواری میدادم خیلی خوب بود و ولی هی در جا میزدم ...

امروز ساعت هفت اینا یه کوچولو بیرون کار دارم برگشتم حتما میشینم هر چی تونستم میخونم ...

میگم ازمون استخدامی شرکت کردع بودی ؟