2777
2789
عنوان

دعا گذاشتم زیر فرش صاحبخونه

575 بازدید | 39 پست

یشب من و همسرم شام رفتیم بیرون...که بابت کاری همسزم ب یکی از فامیلاش رنگ زد اونم تعارف کرد بیاید اینجا دورهمیم..منم چون زنش همیشه بهم اخم تخم میکرد اصلا نمیرفتم شوهرم اصرارکرد بریم ناچارا گفتم باشه.رفتیم دیدیم چندتا زن وشوهر هستن منم سلام احوال پرسی کردم نشستم ی گوشه از اول تااخر مهمونی حتی تکون نخوردم.کلا یساعت اونجا بودیم..سالنشونم ی فرش ۱۲ متری بود همه گرد نشسه بودیم..ماه بعدش من باردارشدم دیگ هیچ جا نتونسم برم.ولی بعدزایمان این خانم هرجا منو میدید رسما وسط مهمونی پشتش بمن میکرد واخم و تخماش بی احترامی هاش پررنگ تر شده بود قبلن حداقل وقتی دوتایی بودیم محل نمیداد.بعددوسال شنیدم ک همه جا پرکرده اونشب من زیرفرش و بخاری دعا گذاشتم..ندیده با چشمش ولی بعداون شب دعواداشته باشوهرش یماه بعد خونرو گشته تقریبا جایی ک من نشستم زیرفرشش دعا پیداکرده...بماند ک چقدر گریه کردم بااین ک دست رو قران گذاشتم من کاری نکردم..شوهرمم شهادت داد اصلا خبرنداشتیم قراره اونجابریم باز همه طرف اونو گرفتن بامن قطع رابطه کردند!!!چرا؟چون من درمقابل تهمتش اعتراض کردم!!! الان بعد یسال هندزم یادم میفته ساعت ها حرص میخورم گریه میکنم ..چ راحت تهمت زد چ راحت مادرشوهر و بقیه پشت منو خالی کردن..چیکارکنم فراموش کنم....؟همه رو بامن بد کرد..ضربه بدی به روابط و زندگیم زد...امشبم یادم افتاد حالم بدشد

اونایی که با ی تهمت الکی باهات بد میشن  همون بهتر بد باشن   مهم خودتی که توضیح دادی  ضمن اینکه صبر داشته باش زمونه باهاش کار داره حالا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بر پربازدید

التماسدعا دارم برا شفای جگر گوشه‌م

دعا کنین

یا امام حسین

یا حضرت زینب

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

ضربشو میخوره صبر کن 

خدا دیر میگیره اما شیر میگیره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

گریه میکنی برا ی ادم روانی عقده ای بخدا دعا رو دروغ گفته خاسته خرابت کنه پوست کلفت باش اینا چین ک براش اشک بریزی اونی هم ک بخاطر این ولت کردن برن بجهنم از ی قماشن بیخیال زمین گرده بدجور تاوان میدن

جالبه  من اول خیلی ناراحت و شوک شدم..ولی انقد سادم گفتم شاید حالا دعایی واقعا پیداکرده حالا بمن شک کرده عیب ندارع.ولی بعدا فهمیدم ....دفعه اول گفته دوهفته بعد پیداکردم بعد ک دیده تقریبا کسی باورنکرده یا مثلا میگن تو ک با چشم ندیدی چرا میگی کاره فلانیه..چکارکرده؟هیچی تقریبا بعد هرمراسمی گفته از کیفم دعاپیداکردم(خونش نمیرفتم مثلا حتی مهمونی خونه کسی دیگه ای بود)یا مثلا یبار برگشته گفته رفتم دیدم سرکیفمه !!!!منم اتیش گرفتم..خب اگ منن سرکیفت دیدی چرا همون لحظه از خودم علتش سوال نکردی...چرا صبرکردی بعد تموم شدن مهمونی رفتی ب بقیه گفتی؟چقدر تو خوب بودی..جالبه ب هیچکسم تاحالا دعایی نشون نداذه فقط گفته پیدا کردم!