2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو بزنی... سکوت میکردی بدون هیچ عکس العملی وقتی اروم شدید صحبت کنین در موردش.. ان شا الله مشکلتون حل شه

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

چرا خودت رو می زنی ؟ برای خودت اهمیت قائل شو. با همون حالت ناراحتی و گریه پنهانی از خدا بخواه از یه راهی ارومت کنه و مشکلت رو حل کنه و بهت کمک کنه. کی بهتر از خدا می تونه کمکت کنه. نباید خودت رو بزنی. من در بدترین شرایط  روحی که بودم خدا رو صدا می زدم و خدا جوابمو می داد. با خدا صحبت کن و رو به قبله باش

دوستان من از وقتی خودم رو به بیخیالی زدم و اصلا حرص و جوش نمیخورم کمتر با شوهرم دعوام میشه بجا حرص خوردن و اوقات خودمون رو تلخ کردن از زندگی چیزای خوبش رو ببینیم و زیاد خودمون رو درگیر نکنیم این بود موعظه ی بنده😆

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

مهمون داشت ميومد منم عصبي شدم ك چرا زودتر نگفتن خيلي بهم ريخته بودم هيچي تو خونه نداشتيم داشتم برا خودم غر ميزدم گفتم وآي ميوه نداريم گفت پس ي عالمه ميوه شب يلدا گرفتم كوووو منم ناراحت شدم منم جوابشو دادم اونم اومد فوشم زِد منم عصبي بودم جوابشو دادم بعد بهم حمله كرد زِد منوووو

اصلا هر وقت بحثمون شه دس روم بلند ميكنه خودم انتخابش كردم ميترسم ب بابام بگم ...

درکت میکنم مرد اینجوری خیلی دیدم سعی کن اصلا درگیر نشی سکوت بهترین راهکار در این مواقعه

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم