2777
2789
مهمون داشت ميومد منم عصبي شدم ك چرا زودتر نگفتن خيلي بهم ريخته بودم هيچي تو خونه نداشتيم داشتم برا خ ...

بهش میگفتی میوه هارو خونه بابام نبردم که😡 تولید مثل نمیکنن که بالاخره تموم میشن چه انتظاری داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هر وقت بحثمون شه دس روم بلند ميكنه خودم انتخابش كردم ميترسم ب بابام بگم ...

عزیزم با مردی که خشم نهفته داره هرگز دهن به دهن نشو. هرگز بحث رو کش نده مکان رو ترک کن و اصلا اهمیت نده که با ترک کردن مکان کم اوردی.... چون موندنت تو اون فضا خطراته جبران ناپذیری رو به دنبال داره .مردی که دست بزن داره مشکلش ریشه ای هست شما نمیتونی درستش کنی نیاز به مشاور داره و واسه شروع هم باید قرص های ضد استرس با دز پایین مصرف کنه . چرا وا میستی با همچین شخصیتی دهن به دهن میای؟  با کسی که خودش نیاز به درمان داره بحث سودی داره آیا؟؟؟؟

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
عزیزم با مردی که خشم نهفته داره هرگز دهن به دهن نشو. هرگز بحث رو کش نده مکان رو ترک کن و اصلا اهمیت ...

بخدا حرفايي زده مگه بميرم فراموش كنم خيليييي زورم مياد مگه دعوا نكرديم بعد ي عالمه حرف زشت ميزنه بعد مياد معذرت خواهي دستمو ميگيره منم خيلييييي زورم مياد باهاش أشتي كنم الانم رفته اب پرتقال گرفته أورده اخهههه كثافت ذهنمو چجوري ميخواي پاك كني با اون حرفايه ......بهم گفت ب قول دوستم زن فقط برا ....توام لياقت هيچي رو نداري مثلاااااًمن فردا يا پس فردا چجوري با اين .....،رابطه داشته باشم در صورتي ك تمام حرفاش تو گوشمه

بخدا حرفايي زده مگه بميرم فراموش كنم خيليييي زورم مياد مگه دعوا نكرديم بعد ي عالمه حرف زشت ميزنه بعد ...

مردایی که زود عصبی میشن سریع هم فروکش میکنن و پشیمون میشن . کم کم متوجه میشید که حرفایی که تو دعوا میزنن اصلا واقعی نیست و خودشون بش اعتقادی ندارن اگرم الان بپرسی ازش خودشم همینو بت میگه. این ادما واسه اینکه خودشون رو تخلیه کنن طرف مقابل رو پر میکنن . شما کم کم سعی کن حرفای تو دعوا رو باور نکی و نشنیده بگیری چون شخصیت شوهره شما اینجوریه نمیتونی که بکشیش میتونی؟ یا باید پله پله برید مشاور تا درمان شه یا باید حرفاشو نشنیده بگیری و به خودت بگی که حقیقت نیست فقط میخواد منو عصبانی کنه...

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠