2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی گنده ناحیه خصوصی

205 بازدید | 16 پست

بچه ها یه مدته بدنم جوش زیاد می زنه اینم بگم از وقتی نوره استفاده میکنم که چند ماهی هست اینجوری شدم  سرشونه و‌کمره دیگه له شده بود از بس جوش زده بود الان بهتر شده 

همه جای بدنم  تقریبا میزنه از این جوشا یبار تو دماغم زده بود الان لاله گوشم و همزمان رو  بیکینی  هم درد ناکه  هم بزرگ‌شده  ولی زیر پوستی هست اصلا راه تخلیه نداره 

قبلا هم یدونه یه قسمت دیگه زده بود خودش برطرف شد 

کسی بوده از این جوشا ناحیه خصوصیش زده باشه یه خانومی بود چند وقت پیش پست گذاشته بود اسمش نمی‌دونم چیه کاش میومد  ببینم چکار کرده خوب شده 

گرمی بدنت رو داره میکشه اینطورشده ادامه نده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یک بار از پانژل استفاده کن به طور کامل مصرف لبنیات و قند رو حذف کن آب خیلی بخور چای سبز ناشتا 

شوینده بنزوئیل پروکساید هم سرچ کن ايرانی هست بخر هرروز صبح بشور

چکار کنم به نظرت؟

نوره رو سه ماه نزن خوب میشی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من سوزن استریل میکنم میزنم داخلش بعد فشار میدم میترکه پسفرداش خشک میشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام