2777
2789
عنوان

بیش فعالی بزرگسالان

96 بازدید | 10 پست

من قبلا یه دوره برای حالت تهوع های صبحگاهیم که مال اضطراب بود رفتم دکتر ی سری قرص خوردم ول کردم چون خابم زیاد شده بود 

اونجا یکم تشخیص دادن ک بیش فعالی هم دارم ولی یگ گاردی داشتیم هی میگفتم نه

الان دوباره میخام برم .. گوگل کردم همه علائمش رو دارم و داره واقعن ب درسم آسیب میزنه

کسی هستش که قرص داده باشن بهش و مشکلش برای درس خوندن حل شده باشه؟ من پشت میز بیشتر از ۲۰ دقیقه تا نیم‌ساعت بند نمیام و همش پشت میزم ک هستم با یک چیزی درگیرم یا پوست لبمو میکنم و هی میرم دستشویی... 

قطعن مشکل دارم .. فقط میخام بدونم واقعا رو روال درس خوندم اثر داره .. آخه یکم میترسم قرص بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هی ب خودم میگفتم داری بهانه میاری شاید تنبلی میکنی ولی الان رفتم دیدم دیدم همشوووووو دارم چ قرصی ...

ریتالین بهم دادن 

چه اشکالی داره قرص مصرف کنین مگه؟

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

ریتالین بهم دادن چه اشکالی داره قرص مصرف کنین مگه؟

مامانم خیلی شاکیه ازم هی میگه باید خودت مدیریت کنی و خودتو پشت نیز نگه داری و ... 

من هی میگفتم راست میگه و خاک تو سرم ک نمیتونم بشینم ی گوشه ولی فک کنن واقعن مشکل دارم 

ریتالین رو شنیدم وابستگی میاره .. شما قطع کردین؟

مامانم خیلی شاکیه ازم هی میگه باید خودت مدیریت کنی و خودتو پشت نیز نگه داری و ... من هی میگفتم راست ...

من مشکلم در حد افت تحصیلی نبود . امسال درس هام افت کرد . رفتیم پیش روانشناس گفت تا سال کنکورم باید استفاده کنم

قبلا بیش فعالیم تو تکون دادن دست و پام بود امسال ذهنی شده بودم نمیتونستم تمرکز کنم رو یه موضوع مدام پرش فکر داشتم

بله گفت وابستگی روانی داره

من مشکلم در حد افت تحصیلی نبود . امسال درس هام افت کرد . رفتیم پیش روانشناس گفت تا سال کنکورم باید ا ...

الان اوکی شدی؟ من بدبختتتت بیچاره ۳ ماه دیگه کنکور دارم تازه الان دوهزاریم افتاده ک باید برم دکتر ایکاش زودتر میفهمیدم...

الان واقعن تمرکزت خوب شده؟ منم امسال ب این حد رسیده 

الان اوکی شدی؟ من بدبختتتت بیچاره ۳ ماه دیگه کنکور دارم تازه الان دوهزاریم افتاده ک باید برم دکتر ای ...

بله دیگه خودمم بخوام حواسم پرت نمیشه 

فقط اگه خواستین بگیرین سخت پیدا میشه ولی سوییسی بگیرید

خوابتون رو هم کم میکنه بی اشتهایی داره تپش قلب استرس بالا گاهی درد قفسه سینه  اینا همه طبیعی اگه داشتین

بله دیگه خودمم بخوام حواسم پرت نمیشه فقط اگه خواستین بگیرین سخت پیدا میشه ولی سوییسی بگیریدخوابتون ر ...

وای چقد عالی 

ن خابم ک باید کم شه امسال لازمه.. بی اشتهاییم ک اگ بیاره از خدامه😂

این استرسو اینا رو من همین الانشم در حد بالا دارم... موقته؟ بعدش خوب میشه ی مدت بعد؟

کلن بعد چند وقت اثر قرص رو حس کردین؟

وای چقد عالی ن خابم ک باید کم شه امسال لازمه.. بی اشتهاییم ک اگ بیاره از خدامه😂این استرسو اینا رو م ...

استرس که من چند مدته میخورم نه هستش روم موقت نیست

بعد ۲۰ دقیقه تقریبا اثر میزاره 

ولی کلی اگه پرسیدین بعد یه هفته کامل متوجه میشین