2777
2789
بچه ها اگ نیوفتع باید کورتاز کنم پس اون چی‌بوده؟😭😭دکترم از صبح ج‌نمیده یا خاموش با بوق میموذه

پاشو خودتو جم و جور کن برو ازمایشگاه بتا تو چک کن هول نکن هنوز هیچی ملوم نیست که

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خودت میخواستی سقط کنی؟..سقط یه جیز سفیدم شنیدم داره آخه..اینقدرم کم نیست بعدم با درده

مجبور شدم مریضم  اخه خیلی اسهال داشنم ببخشید یهووو یه چیزی افتاد بیرون میخام برم‌سونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرت که دکتر زنان و زایمان نیست که قطعی بگه چه خبره هر گردی که گردو نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مجبور شدم مریضم  اخه خیلی اسهال داشنم ببخشید یهووو یه چیزی افتاد بیرون میخام برم‌سونو

آره برو سونو گلم...من فک نمیکنم اگر دردی چیزی نداشتی سقط باشه🤔🤔برو مطمئن بشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پله بالا پایین کن شربت زعفرون بخور آبمیوه بخور یه سره ضعف نکنی 

نههه شاید سقط نبوده حالا😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دارو مصرف کردی سقط بشه؟یا خودش شد؟

درسته صرع داری اما قشنگ تحقیق کن

مامانم یک دوست داشت اتفاقا خودش هم پزشک بود الان ماشالا یک پسر هفت ساله داره

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دکتر بیشوذ ۶تا قرص داد گفت واژینال و‌زیز زبونی همرو‌انجام دادم از ساعت ۱۲تا اللن ک اللن دیدم اینو

آهان پس تو دوره سقط بودی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز