2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارو مصرف کردی سقط بشه؟یا خودش شد؟ درسته صرع داری اما قشنگ تحقیق کن مامانم یک دوست داشت اتفاقا خود ...

دکتر اعصابم دکتر نخودکی پیش اون رفنم‌گفت نه اخه تازه گرقنم همش تشنج‌میشکنم‌امروزم‌ نمیدونم چیشد باین حال بد همش گیج‌میرفت. سرم 

گفتدزرو‌‌ پیش فلان دکتر رفتم مدارکمو دید گفت باید سقط کنی 

بهم ۶تا قرص داد سایتوتک اسمش گفن ایناذو باید مصرف کنی واژینال و‌ زیر زبونی بعذ۴ساعت اینارو دیدم زیر دلم درد میکرد اسهالم‌بودم میخام الان برم سونو‌گرافی شوهرم نگرانه 

بهم ۶تا قرص داد سایتوتک اسمش گفن ایناذو باید مصرف کنی واژینال و‌ زیر زبونی بعذ۴ساعت اینارو دیدم زیر ...

نه عزیزم منم این قرص و خوردم اسهالم بخاطر همون قرصه ناراحت نباش تا چند ساعت دیگه کامل میوفته 

انقدر که ماشالا کامنت ها دیر به ادم میرسه تاخیر داره متوجه نشدم استارتر خودت باید سقط میکردی بچه رو؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دکتر اعصابم دکتر نخودکی پیش اون رفنم‌گفت نه اخه تازه گرقنم همش تشنج‌میشکنم‌امروزم‌ نمیدونم چیشد باین ...

عزيزم ايشالا كه سقط نكردي ني نيت سالم تو دلته ❤️

هول نكن به حرف كسي هم گوش نده مادرشوهر ك دكتر نيس بر اساس تجربه يه چيزي ميگن شايد اصلا اونطوري نباشه حتما  برو دكتر ايشالا ك چيزي نيس

استرس خيلي سمه سعي كن استرسو دور كني و بري دكتر

برات دعا ميكنم😘

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز