2777
2789
بهم ۶تا قرص داد سایتوتک اسمش گفن ایناذو باید مصرف کنی واژینال و‌ زیر زبونی بعذ۴ساعت اینارو دیدم زیر ...

عزیزم الان متوجه شدم که مجبوری باید  سقط میشد 

غم بزرگیه خدا خودش بهت ارامش بده ایشالا دفه بعد نی نی تو بغل بگیری به خودت برس مراقب باش غصه کمتر بخور عزیزم هر چی هم بگیم سخته و دردناک اما قوی باش این دورانم میگذره😙

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر عزیز

از خدا بهترین ها رو میخوام

از خدا میخوام اگه خودت دوست داری این سری یا سری بعد هر وقت صلاحته مادربشی

من خودم ب چشمم دوست مامانم دیدم صرع داشت و یک پسر خوشگل داشت همانطور ک گفتم خودشون هم پزشک بود و هم استاد دانشگاه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
اره دکتر نامه پایان بارداری داد  

خیلی خیلی متاسف شدم 💔

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
فدات بشم‌بایذ سقط میکردم

حتما صلاح تو اين بوده ناراحت شدم ولي شايد مصلحت خدا بوده 

توكلت به خدا باشه ايشالا به زودي مامان ميشي عزيزم

غصه نخور خدا بزرگه

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
خیلی ببخشید اینو میگم بنده خدا استارتر الان شرایط روحی بدی داره بین بودن با نبودن بچش درگیره اونوقت ...

عزیزم من که چیزی نگفتم که روحیه استارتر بد بشه خب اون بنده خدا دیگه سقط کرده 

منم تیکر دوستمونو دیدم خیلی خوشحال شدم که یه هفته دیگه زایمان داره ازش سوال پرسیدم باید میرفتم یه تاپیک دیگه میزدم و ازش سوال می پرسیدم ؟؟؟ 

👼پسرم تاج سرم 👼
عزیزم من که چیزی نگفتم که روحیه استارتر بد بشه خب اون بنده خدا دیگه سقط کرده  منم تیکر دوستمون ...

کار درستی کردید.موفق باشید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز