2777
2789
گیسو ازتاپیک برو‌بیرون عزیزم. نیاتواین تاپیکا

نه من تحت تاثیر قرار نمیگیرم گلم😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برو دکتر خب..خیلیا لخته میبنن ولی تیکه ای از جفته بچه نیست..و با شیاف درست میشن..

نه یه تیکه مخروطی افتاد بیرون گوشتی بود قبل این خونریزی کردم ولی خونای قهوه ای

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم یک ماه بعد از عروسیم

ی تیکه گوشت ازم افتاد قبلشم لک قهوه ای داشتم

از ۲۰ روز قبلش قرص جلوگیری میخوردم

مادرشوهرم گفت چیزی نیست

حالا برو دکتر انشالله ک چیزی نیس

شایان جا 1هفته دیگه بسلامتی زایمان میکنی عزیزم 💝💝💝

خیلی ببخشید اینو میگم بنده خدا استارتر الان شرایط روحی بدی داره بین بودن با نبودن بچش درگیره اونوقت درست نیست ادم این وسط در مورد زایمان دیگری حرف بزنه وجه جالبی نداره

کسی مسول زندگی کسی نییست خدا هواسش به همه هست اما درک کردن همدیگه خیلی خوبه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه یه تیکه مخروطی افتاد بیرون گوشتی بود قبل این خونریزی کردم ولی خونای قهوه ای

خودت میخواستی سقط کنی؟..سقط یه جیز سفیدم شنیدم داره آخه..اینقدرم کم نیست بعدم با درده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم یک ماه بعد از عروسیم ی تیکه گوشت ازم افتاد قبلشم لک قهوه ای داشتم از ۲۰ روز قبلش قرص جلوگیر ...

دیواره رحمت بوده چیزی نیست

بچه ها اگ نیوفتع باید کورتاز کنم پس اون چی‌بوده؟😭😭دکترم از صبح ج‌نمیده یا خاموش با بوق میموذه

یه دکتر دیگه برو حتما ک نباید اون باشه

میری بیرون یا چن تا حرف ابدار بزنم بهت😠😠😠😠

ستاره😕😕😕بابا من عادیم والا😂😂بذار کمکش کنیم😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز