2777
2789
عنوان

نزدیک بود خوراک سگای ولگرد بشم

144 بازدید | 12 پست

از اسنپ  فود غذا سفارش دادم...پیک نیومد دم در خونه...موند سرکوچه...رفتم تحویل بگیرم یهو شاید بیستا سگ از بغلم رد شدن رفتن(منم فوبیای شدید به سگ دارم)...یعنی عملا وسط یه گله سگ بودم...فقط کافی بود کوچیکترین حرکت اضافه ای نشون بدم...خودم شام سگا میشدم😨😆😆

حالا جالبه بعد از ظهری خواب دیدم یکی اومده بود خونمون داشتیم غذا می‌خوردیم...بعد سگش هم اورده بود...همش میترسیدم ازش...فکر نمی‌کردم تعبیر بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه واقعا ترسناکه بین اونهمه من سگ ببینم سنگ برمیدارم😐😬

الکیا حالا مثلا سنگه منو نجات میده

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

چه عجیب کجا زندگی می کنید مگه؟

ما اول شهریم... سمت ما زمین خالی زیاده سگا هم بیشترن ...اما اصلا فکرشم نمیکردم برسم سر کوچه بیست سی تا سگ جلوم ظاهر بشه...غافلگیرشدم

20 تا سگ چه خبره

من تو عمرم بیشتر از ۵ تا سگ با هم ندیدم

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

شانس آوردی حمله نکردن

اصصصصلا محل ندادم...فقط کافی بود کوچکترین ری اکشنی نشون بدم...غذا رو که تحویل گرفتم دورتر مونده بودن داشتن نگام میکردم...اگه یه ذره تند راه میرفتم حمله میکردن

اوه واقعا ترسناکه بین اونهمه من سگ ببینم سنگ برمیدارم😐😬الکیا حالا مثلا سنگه منو نجات میده

نههمه...فقط باید محل ندی...وگرنه حمله میکنن

اوههه فک کن دلیل مرگت:خورده شدن توسط صگ 😐خیلی ستمه😂😂😂

آرره به خدا...شوهرم رفته مسافرت...بچهه هامم تو خونه تنها منتظر غذا...خبر نداشتن که مامان خودش به غذا تبدیل شده