2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد از سى دقيقه باز كن خلال بزن خلالت كثيف نشد بسه نذار زياد بمونه كه خشك شه

مرسی قبلا درست میکردم اینطوری نمیشد.اصلا بعضی ها دیدم توی قابلمه درست میکنن خیلی پف دار وقشنگ در میاد

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :

آرد  2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :

ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید.

تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

شیر داغ تخم مرغو خراب نمیکنه

ن، تخم مرغو که همون اول میزنی با دور تندهمزن، بعد شکرو میریزی، بعدم روغن، آخر سر شیر، خراب نمیکنه

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
مرسی قبلا درست میکردم اینطوری نمیشد.اصلا بعضی ها دیدم توی قابلمه درست میکنن خیلی پف دار وقشنگ در میا ...

نميدونم من خيلى كيك ميپذم هر طعم و مدل كه فك كنى انواع قالب ها دارم ولى هيش وقت اونجور نشده البته پودر كيك استفاده نميكنم خودم درست ميكنم پودر كيك چندان تعريفى نداره

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده : آرد  2 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه وانیل یک دوم قا ...

خیلی ممنون عزیزم.با این دستور درست میکنم انشاالله که این دفعه خوب در میاد

مواردی که به پف کردن کیک ربط دارند ، موارد زیادی هستن. آسونه ولی باید قلق اش دستتون بیاد. چند مورد مهم رو ملاحظه بفرمائید  :

1- اگر کیک نازک می شه ، احتمالاً قالب بزرگی انتخاب کردید. قالب نه باید بزرگ باشه نه کوچیک . یکی از مهم ترین دلایل پف نکردن کیک همین انتخاب قالب هست. ملاک انتخاب قالب این هست که خمیر 2/3 حجم قالب رو بگیره و 1/3 قالب خالی بمونه تا جاداشته باشه پف کنه. فکر نکنید اگر قالب بزرگ باشه ، خمیر بیشتر جا داره تا پف کنه.

2- بیکینگ پودری که پلمب آن مدت زیادی باز شده ، کهنه است و به خوبی فعال نمیشه ، در نتیجه کیک پف نمیکنه. بهتره بیکینگ پودری که از تاریخ تولید آن مدت زیادی گذشته یا بیکینگ پودری که درب آن برای مدت طولانی باز مانده و در معرض هوا قرار گرفته رو استفاده نکنید.

در عوض از بیکینگ پودر تازه و مرغوب استفاده کنید. تست تازه یا کهنه بودن بیکینگ پودر رو میتونید به راحتی انجام بدید. میتونید نحوه انجامش در این صفحه مراجعه بفرمائید.

2- سفیده فرم گرفته را طبق تکنیک فولدینگ با سایر مواد ترکیب کنید ؛ به این شکل که سفیده را به صورت دَوَرانی از پایین به بالا با سایر مواد ترکیب کنید طوریکه پف آن نخوابد.

3- دمای فر باید به اندازه گفته شده در دستور پخت باشد ، نه بیشتر و نه کمتر . اگر دمای فر زیاد باشد ، کیک می سوزد ، یا سطح آن میترکد و شکاف های عمیق برمیدارد. اگر دمای فر کمتر از دمای ذکر شده در دستور باشد ، کیک پف نمی کند و یا ممکن است پف کند ولی بعد از درآوردن از فر ، پف آن بخوابد.

4- قالب را در طبقه وسط فر ، روی شبکه فلزی قرار دهید ، روی سینی تخت نگذارید.

5- فر را تکان ندهید و 20 دقیقه اول ، شعله گاز را روشن نکنید.

سایر موارد مهم پف نکردن و پوک نشدن کیک را در نیک پز مطالعه کنید و یک بار برای همیشه این قلق ها را یاد بگیرید.