2777
2789
عنوان

دوستم میخواد برگه سلامت بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 113 پست
همین که عنوان کردن نشونه بی فرهنگیشون نیس؟

اره ...... هست ... ولی باید ادب بشن مثل خودشون برخورد کرد ...

خیلی از پسرا عصبی میشن وقتی میگن برو آزمایش میگن ینی توهین می‌کنی به ما خب دخترا ام حق دارن عصبی بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بری فرق داره تا مادر پسره خودش ببرت و بالا سرت واسته

عنوان کردن 

ازدواج اولم بعد عقد گفتن

ازدواج الانم بعد بله برون

جالبتر اینک خودمم میخاستم برم 

و رفتم و تمام

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

هان اون برگه ازدواج من خودم با شوهرم رفتیم دکتر ماما گرفتیم اون دختری که از زیرش میخواد در بده شک نک ...

چروکاش صاف شده 

خخ خدایا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بره بگیره دیگه ، حالا مورد خوب رو سر یه معاینه که اگه عفونت و پرده خاص هم داشته باشه بهش میگه چیز بدی نیست که

اونم از پسره برای بیماریهای مختلف مدرک بخواد

دیروز یکی تاپیک زده بود دکتر گفته پرده ات به جراحی نیاز داره چی کار کنم تیغه ایه

معاینه که بد نیست

هان اون برگه ازدواج من خودم با شوهرم رفتیم دکتر ماما گرفتیم اون دختری که از زیرش میخواد در بده شک نک ...

کاش شوهرت هم چروکاش صاف نشده باشه.🤣🤣

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

مشخصه فقط پول دارن

اصالت و.... هیچ

پول ادمای تازه به دوران رسیده ۲ ریالی ارزش نداره

چون هیچوقت اصالتشو ندارن درست خرج کنن یا دستت بدن

از همیم اول کاری روی خودشونو نشون دادن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عنوان کردن ازدواج اولم بعد عقد گفتنازدواج الانم بعد بله برونجالبتر اینک خودمم میخاستم برم و رفتم و ت ...

الان چیشد نتیجه ؟؟ فرقی به حال رفتار اونا با شما کرد ؟؟ من نمیدونم آخر این داستانا چیه ما مذهبی و سنتی هستیم ولی مامانم میگه واسه عروسامون همچین چیزی نخواستیم بین زن شوهر بود...

بره بگیره دیگه ، حالا مورد خوب رو سر یه معاینه که اگه عفونت و پرده خاص هم داشته باشه بهش میگه چیز بد ...

مامان پسره گفته با خودم بریم ینی دختره رو ببره دکتر واسته بالاسرش تا گواهی بگیره

بگه میرم اما با تعویق بهتره با پسره یه مدت حرف بزنه اگه ارزششو داشت بره 

اگه نداشت کلا بهم بزنه

و بهشون بگه من قبل عقد میرم نه الان که هیچ شناختی ندارم 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️