2777
2789
عنوان

دوستم میخواد برگه سلامت بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 113 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هان اون برگه ازدواج من خودم با شوهرم رفتیم دکتر ماما گرفتیم اون دختری که از زیرش میخواد در بده شک نک ...

شایدم خودش رو مهم تر و ارزشمند تر از این میدونه که هایمن برای زندگیش تصمیم بگیره؟

وگرنه به پرده باشه خرجش ترمیمه من بیشتر از کسی میترسم که اینو با افتخار میگه انگار خراب بوده درستش کرده و میخواد بگه من پاکم و حاشا کن

هان اون برگه ازدواج من خودم با شوهرم رفتیم دکتر ماما گرفتیم اون دختری که از زیرش میخواد در بده شک نک ...

من و مامانبزرگ خدا بیامرزم

و مادرم و کل خاندانمون

پس

چروکامون از بچگی صاف بوده😂😂😂😂😂😂

همچین چیزی اگر مادربزرگم میشنید چند تا فحش ابدار به طرف میداد و شوت میکرد بیرون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یچیزی،بگم 

ازدواج سابقم

کثافت بعد اینک ب مشکل خوردیم و خودشم خیانت جنسی میکردا

بعد بم میخاسته تهمت بزنه ک دخترنبوده و بم نگفته تا مهریه نده

اینو نوه عموش بم گفت گفت شوهرت گفته حیف دوشیزس نبود میخاسم اینکارو بکنم حتی وکیلمم گف اره میشد پرونده ساخت براش

خداروششششششکر برگه داشتم

و باز خداروشکر ازاون ادم دوشیزه جداشدم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

باز تو؟ بذار برسی بعداز این پستا بذار آقا پسر

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند