2777
2789
عنوان

نمی دونم چی بگم

1234 بازدید | 80 پست

حالا دوباره همه میان میگن بعد توضیح می دی و... ببخشید دیگه من همینجوری بلدم حرف بزنم. و تاپیم قبلیمم که توضیح داده بودم حذف شده شاید الانم نتونم زیاد توضیح بدم و جزییات کم باشه. ولی نیاز به درد و دل دارم

مادر نامزدم خیلی داره اذیت می کنه. قرار بود هفته پیش برم خونشون باهام حرف بزنه که یه چیزایی پیش اومد و برنامه ها جوری بود که نشد. حالا قراره امشب برم گفته می خواد باهام صحبت کنه. 

دلم نمیاد هی بگم نامزدم. میگم پسره. 

پسره دیشب گفت با مامانش حرف زده که بذاره ما بریم. مامانش هی گریه می کنه. فشارش بالاس. و فلان. 

وقتی دیده انقد همش حال مامانش بده به مامانش گفته میخوای برات ویزا بگیرم شش ماهی با من بیای اونجا تا من زندگیم روبه راه شه

مامانه هم یهو قبول کرده و گریه ش بند اومده

من اون لحظه فکر می کردم وای شش ماه زندگی با مادرشوهر. مگه میشه. 

بعد که حرفشو ادامه داد دیدم نه من اصلا هیچ جای این داستان نیستم حرفشون این بوده که منو اینجا عقد کنن یا جشن نامزدی بگیرن که همه بفهمن بعد خودشون برن من بمونم اینجا منتظر تا بیان منو ببرن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کپ کرده بودم هیچی نمی تونستم فکر کنم

پسره گفت ولی من به مامانم گفتم فقط در صورتی اینکارو می کنم که با فیلی صحبت کنی و اون قبول کنه

(اگه قبول نکرد باید ما رو عقد کنی بریم) 

اینو گذاشتم تو پرانتز چون مهمه

من کپ کرده بودم هیچی نمی تونستم فکر کنم پسره گفت ولی من به مامانم گفتم فقط در صورتی اینکارو می کنم ...

وای فیلی جون من همیشه فکر میکردم ازدواج کردی ووایرانی چ زندگی پیچیده ای الان نامزدی و بارداری؟همسرتم میدونه؟چ جوری میناد تنهات بزاره😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

ویزای تحصیلی ؟

یا اقامت گرفته؟

عجب مادر موش مرده ایی داره هااا 

دلش خارج میخواد

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
باید اول عقد کنم بعد ویزا بگیرم

فکر کنم عقد که کنی یه مدتی طول میکشه که مقدمات رفتنت جور شه

اجازه بده مادره بره

بعد که کارهات درست شد اون برگرده تو برو

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

منم گفتم نه قبول نمی کنم

یعنی به زندگی من که تو این چندماه به بازی گرفتی فکر نکردی که این به ذهنت خطور کرده؟

میخوای بری برو ولی من نه عقد می کنم نه جشن می گیرم نه تعهدی بهت دارم

من تو همین مدتی که باهاش بودم یه خواستگار خیلی خوب فوق تصور داشتم رد کردم

اینم زدم. تو سرش