2777
اگه ساکن ایرانه و زیر ۲۲ سال داره یا خیلی بی تجربه است یا محیط زندگی اش عاری از آدم‌های ناسالم هست

گزینه دو فکر نمیکنم صدق کنه کجا زندگی میکنه که هیچ ادم روانی و مریضی نیست؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرکسی ی جوریه نمیشه ما بگیم بده یاخوبه کاریم ب کار ما نداره اما خب من شخصا نمیپسندم ، ینی بنظرم هرچقدر ک خودتو ببری بالاتر و برای خودت ارزش قائل باشی خیلی بهتره ، من مذهبی و اینا نیستم اما بنظرم دختر انقد ارزشمنده ک باید دست نیافتنی باشه هرکسی لیاقت نداره حتی همون عکسم از ادم ببینه

والا من چندین مورده میبینم که یهویی حجابو گذاشتن کنار یا شل کردن حجابو اما الان قشنگ رفتن تو جبهه فساد متاسفانه بی عار میرن بغل اینو اون بعضیا مشکلات مالی ولی یه عده هم خوشی زده زیر دلشون متاهل و مطلقه ..درد اونجاست بچه هاشونم میدونن 

بعد حرفی بزنی میگن به تو چه قضاوت نکن 

ذاتش هرز و خرابه

"سال ۱۴۰۴ مدرسه ای کامل برای اهل اندیشه بود؛ روزگاری که ماسک ها بر افتاد و ادعای فریب خوردگی رنگ باخت. کسی که با این همه نشانه بیدار نشده، دیگر هیچ جوره قرار بیدار بشه. خدایا شکرت در دوره ای نفس کشیدم که رهبرم امام شهید، سید علی حسینی خامنه ای بود. تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای آن پیر خیابان کشور دوست سنگین بود که همان روز همراهشان پرکشید؛ او که نام محل زندگی اش، مسمای حقیقی سیره وطن پرستانه اش بود و با خون خود، همدردی با مردم را به غایت رساند." ایران کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر (ع)🇮🇷🌱اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

اگه ساکن ایرانه و زیر ۲۲ سال داره یا خیلی بی تجربه است یا محیط زندگی اش عاری از آدم‌های ناسالم هست

سلام عزیزم، حالتون خوبه؟ بهترین، ببخشید تاپیک خودتون قفل بود، نتونستم احوالتون رو بپرسم، انشالله دلتون همیشه پر از نور خدا و سلامتی و عافیت مهمان ابدی تنتون باشه اوپرای قشنگم 

گزینه دو فکر نمیکنم صدق کنه کجا زندگی میکنه که هیچ ادم روانی و مریضی نیست؟

سلام

آدمهای اطراف یعنی کسانی که باهاشون برخورد داره

نه همه کسانی که عکسش رو میبینن

یکی هست میبینه طرف روسری سرش نیست میگه لخته

یکی هم میبینه طرف عکس با تاپ گذاشته یا میپسنده یا نه ولی چیزی نمیگه 

اونو من نمیدونم که چطور آدمیه من جایگاهی نیستم که قضاوتش کنم

میتونه خوب یا بد باشه

ولی خودم دختری دیدو که از راه نادرست پول در میاورد ولی نماز و روزش هم سرجاش بود و حلال و حروم میکرد

برعکسش هم دیدم آدمهای مذهبی که هزار تا مشکل اخلاقی دارن

فک نمیکنم معیار شما درست باشه برای سنجش آدما

سلامآدمهای اطراف یعنی کسانی که باهاشون برخورد دارهنه همه کسانی که عکسش رو میبیننیکی هست میبینه طرف ر ...

سلام به روی ماهتون

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

سلام عزیزم، حالتون خوبه؟ بهترین، ببخشید تاپیک خودتون قفل بود، نتونستم احوالتون رو بپرسم، انشالله دلت ...

سلام

بسیار ممنونم

تاپیک خودم که پر کشید 

😅😅😅

من شرمنده محبت شما شدم