2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو من نمیدونم که چطور آدمیه من جایگاهی نیستم که قضاوتش کنممیتونه خوب یا بد باشهولی خودم دختری دیدو ...

ارراه.....پول در میورد و حلال و حروم سرش میشد 

چقددددددد مسخره متاسفانه....

هر چقد خاستم خوب برخورد کنم متاسفانه نمیشه 

اون نمازش اشکال دارع ک نتونسته راه درس بیاد 

وگرنه  میتونست از کار سالم پول در بیاره

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

هرکسی ی جوریه نمیشه ما بگیم بده یاخوبه کاریم ب کار ما نداره اما خب من شخصا نمیپسندم ، ینی بنظرم هرچق ...

سلام 

چه نظر قشنگی نوشتید 

من منظورم از آدم سالم کسانی مثل شما هستند

که موافق باشن یا مخالف نظرشون رو با ادب و احترام میگن 

پاینده باشید

سلامبسیار ممنونمتاپیک خودم که پر کشید 😅😅😅من شرمنده محبت شما شدم

سلام، قربان شما خانوم گل، آره الان دیدم، شرمنده دشمنتون، خوشحالم که عالی و پرانرژی هستین عزیزم، خدارو هزار بار شکر 

الله اعلم

یه عده این چیزا واسشون عیب نیست

خراب هم نیستن

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

با ی تاب نمیشه ب کسی گفت ناسالمه ...

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عرض کردم من قضاوت نمیتونم بکنم

بعضی وقتا عرض یه مطلب باعث عادی سازیش میشه .

و نباید عرض نمود 😅

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ذاتش هرز و خرابه

نه عزیزم نگو این حرفو ،ذات خراب و هرزه بودن ربطی ب پوشش نداره ،پوشش سفارشه اسلام و خداست و این مربوط ب کاملیت دینه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)