2777
2789
اگه ساکن ایرانه و زیر ۲۲ سال داره یا خیلی بی تجربه است یا محیط زندگی اش عاری از آدم‌های ناسالم هست

گزینه دو فکر نمیکنم صدق کنه کجا زندگی میکنه که هیچ ادم روانی و مریضی نیست؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هرکسی ی جوریه نمیشه ما بگیم بده یاخوبه کاریم ب کار ما نداره اما خب من شخصا نمیپسندم ، ینی بنظرم هرچقدر ک خودتو ببری بالاتر و برای خودت ارزش قائل باشی خیلی بهتره ، من مذهبی و اینا نیستم اما بنظرم دختر انقد ارزشمنده ک باید دست نیافتنی باشه هرکسی لیاقت نداره حتی همون عکسم از ادم ببینه

والا من چندین مورده میبینم که یهویی حجابو گذاشتن کنار یا شل کردن حجابو اما الان قشنگ رفتن تو جبهه فساد متاسفانه بی عار میرن بغل اینو اون بعضیا مشکلات مالی ولی یه عده هم خوشی زده زیر دلشون متاهل و مطلقه ..درد اونجاست بچه هاشونم میدونن 

بعد حرفی بزنی میگن به تو چه قضاوت نکن 

ذاتش هرز و خرابه

مردی خدمت امام حسین(ع) رسید و عرض کرد:《من مردی گناهکار هستم و نمیتوانم خود را در برابر معصیت نگه دارم؛ مرا پند و اندرزی بده.》امام حسین(ع) فرمودند:《پنج کار را انجام بده؛ سپس هر گناهی که میخواهی بکن:》اول: از روزی و رزق خدا نخور، هر گناهی میخواهی بکن. دوم: از ولایت و قلمرو حکومت خدا خارج شو، و هر گناهی میخواهی بکن. سوم: جایی را پیدا کن که خدا تو را نبیند، هر چه میخواهی گناه کن. چهارم: وقتی ملک الموت(فرشته مرگ) برای گرفتن جان تو آمد، او را از خودت دور کن(جان نده)، سپس هر گناهی میخواهی بکن. پنجم: وقتی مالک دوزخ (نگهبان جهنم) تو را داخل آتش کرد، وارد نشو، پس هر گناهی مایلی انجام ده. آقا سلام... باز منم، یک دل سیاه♡بار گناه آورده ام و روی رو سیاه♡حاجت به لب ندارم و درمانده ام حسین♡جز یک بلیت کرب و بلا و یک نگاه.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀

اگه ساکن ایرانه و زیر ۲۲ سال داره یا خیلی بی تجربه است یا محیط زندگی اش عاری از آدم‌های ناسالم هست

سلام عزیزم، حالتون خوبه؟ بهترین، ببخشید تاپیک خودتون قفل بود، نتونستم احوالتون رو بپرسم، انشالله دلتون همیشه پر از نور خدا و سلامتی و عافیت مهمان ابدی تنتون باشه اوپرای قشنگم 

گزینه دو فکر نمیکنم صدق کنه کجا زندگی میکنه که هیچ ادم روانی و مریضی نیست؟

سلام

آدمهای اطراف یعنی کسانی که باهاشون برخورد داره

نه همه کسانی که عکسش رو میبینن

یکی هست میبینه طرف روسری سرش نیست میگه لخته

یکی هم میبینه طرف عکس با تاپ گذاشته یا میپسنده یا نه ولی چیزی نمیگه 

اونو من نمیدونم که چطور آدمیه من جایگاهی نیستم که قضاوتش کنم

میتونه خوب یا بد باشه

ولی خودم دختری دیدو که از راه نادرست پول در میاورد ولی نماز و روزش هم سرجاش بود و حلال و حروم میکرد

برعکسش هم دیدم آدمهای مذهبی که هزار تا مشکل اخلاقی دارن

فک نمیکنم معیار شما درست باشه برای سنجش آدما

سلامآدمهای اطراف یعنی کسانی که باهاشون برخورد دارهنه همه کسانی که عکسش رو میبیننیکی هست میبینه طرف ر ...

سلام به روی ماهتون

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

سلام عزیزم، حالتون خوبه؟ بهترین، ببخشید تاپیک خودتون قفل بود، نتونستم احوالتون رو بپرسم، انشالله دلت ...

سلام

بسیار ممنونم

تاپیک خودم که پر کشید 

😅😅😅

من شرمنده محبت شما شدم