2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته مهمونی

562 بازدید | 35 پست

وای خیلی عصبیم.یک ساله عقد کردیم ۲۰سالمه همسرم۳۰

چندسالم‌دوست بودیم تواون چندسال آب میخواس بخوره زنگ پیام میداد ک درجریان باشم.از وقتی عقد کردیم خودش اولش ب من گفت بدون خبر جایی نرو همه چیو باید ب من بگی درجریان باشم و این شرطو بین دوتامون درمیون گذاشتیم و پذبرفتیمش.ولی چند وقت بعد عقدمون بدون خبر با گوشی خاموش رفته بود خونه مادربزرگش اونجا مونده بود.ک دعوای شدید کردیم و قول داد تکرار نمیکنه.و همچنان با دوستش ک میرفت بیرون خبر نمیداد بعد میومد میگفت ببخشید .خلاصه خیلی اینجوری شده و من بخشیدم.ولی من مرتب هروقت بیرون میرم بهش خبر میدم اگه خبر ندم ناراحت میشه .امروز منم رفتم بیرون پیام دادم ک من رفتم جوابمم نداد ولی بعدش انلاین شد. ..دقیقا کارشو باز تکرار کرد.ده ساعت خبری نبود ازش بهش زنگ زدم رد تماس داد گفت زنگ میزنم ی ساعت بعدش زنگ زد خیلی شنگول که عشششقم خوبی گفتم کجا بودی گفت خونه زنعمومم اینا رفته بودم.منم خیلی عصبی شدم و‌حرفای بدجوری بهش زدمو قط‌کردم باز زنگ زد دیگ ج‌ندادم.شبم پیام‌داد ک ببخشید و نادونی کردمو این حرفا ولی جوابشو ندادم تروخدا بگین الان من چیکار کنم خیلی ازش بدم میاد متنفرشدم.تازگیا هم افتاده دهنش میگه گفتم برم بیام بهت خبر بدم.میگم چرا قبلش نگفتی میگه گفتم میرم خونشون برگشتنی بهت میگم ک رفته بودم.خیلییی عصبیم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام تو دلت خالی بشه ولی یه جای کارش میلنگه. شک نکن.

پیگیریش کن ته و توشو دربیاری که کجاس چیکار میکنه و با کیا میپره. وگرنه میتونه خونه ی اقوامش با شما بره. چه لزومی داره تنها بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

__ بدونِ اِمضا __

خب بیخبر رفتنش یه مسئلس چرا وقتی رفته جایی جوابتو نمیده ؟ 

شمارو نمیدونم من بودم چند بار بی خبر میرفتم بعدش میگفتم ببخشید ببینم خوشش میاد

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

اول اینکه هرکحا بخاد بره که نمیشه خبر بده،،ولی برای مهمانی رفتن می‌تونست به شما بگه.

و قرار بین خودتون گذاشتید موقع رفتن بیرون بهم اطلاع بدین چیز دیگه ایه،،شما هم برو بیرون مهمانی به اون نگو ،نارحت بشه هم بهش بگو همون‌طور که تو ناراحت میشی من هم ناراحت میشم.

حالا مطمئنی خونه مامان بزرگت یاخونه  زن عموت رفته

اینجوری بگم ممکنه 10دقیقه بره خونه مادربزرگت بقیش جای دیگه

چون معمولا وقتی خلاف میکنند پنهان کاری میکنن و دروغ میگن

خیلی مشکوک میزنه

اینها نظرمنه

بابا خانوما نگفت اجازه بگیره که فقط بهم اطلاع بدن اینم یه توافقیه بین خودشون هر زوجی یه سری توافق با هم میکنن که خب دو طرف باید رعایت کنن 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم