ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیخوام تو دلت خالی بشه ولی یه جای کارش میلنگه. شک نکن. پیگیریش کن ته و توشو دربیاری که کجاس چیکار م ...
واییی شماها همش دنبال زیر بغل مارین یعنی اسی تنهایی بره خونه فک و فامیلاش یعنی یه جای کار میلنگه هر دو رفتار بچگونه ایی دارن ازدواج کردن که زندونی نیستن که
رفته حالشو برده بعد مهربون شده عشقم عشقم میکنه؟ اصلا حس خوبی ازش نگرفتم این یه چیزی رو مخفی میکنه
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
کاری با رفتنش ندارم ولی اینکه میره جایی دیگه جواب نمیده یا گوشیشو خاموش میکنه خیلی عجیبه میتونه بره ...
خواهر من که میره کافه برا اینکه مامانم هر لحظه زنگ نزنه بهش گوشیشو خاموش میکنه و بعد میگه شارژ نبود واینا قطعا اینم عمدا خاموش کرده حسم دروغ نمیگه
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
چه اداهای بچه گانه ای دارین، آقایی رفتم فلان جا، خانمی رفتم فلان جا، عملا صفر تا صد هم رو میخایین کنترل کنین، ممکنه در یک ساعت سه جای مختلف بره باید حتمن قبلش یه اس بزنه؟؟؟؟ یا تو هم همینطور؟؟؟ این ادا اصولهای بی مزه و بی نمک و بچه گانه زندگیتون رو به باد میده