2821
2789
عنوان

طلاق گرفتن

239 بازدید | 36 پست

میدونم که هیچ آدمی نمیتونه خودش را جای کس دیگه ای بزاره ولی الان نیاز به این دارم که بدونم تصمیم درست چیه؟؟

همسرم کلی ویژگی خوب داره ویه ویژگی بد که هرشب بابتش اشکم درمیاد..

ازبچگی احساساتش سرکوب شده..حتی یک دست لباس هم شاید براش نخریده باشن وهمیشه لباس دوتا برادر بزرگتر رو پوشیده وحتی کفش خواهر بزرگتر..

همیشه تو گوشش خوندن فلان چیز گرون.مانداریم مافقیریم...اگه همون چیز دست دومی هم که داری باید به اندازه جونت مواظبش باشی..تا حالا نشده هوس غذایی کنه وبخوان براش درست کنن..اینکه بهش بگی اینقدر فلان گل رو دوست دارم یا فلان غذارو هوس کردم اونم به عنوان همسر بخواد بخره یعنی اسراف‌‌.

همه این رفتاراش بچگی  تبدیلش کرده به یک مرد مقتصد که پول رو فقط برای ضروریات خرج میکنه وچیزهایی که خودش واجب میدونه.وهمیشه ترس از فقیر شدن داره.

حالا گاهی وقتا پیش میاد که خرجی جز حساب وکتاب ذهنیش باید بکنیم ومن اون موقع واقعا دلم میشکنه میشه از رفتاراش..

با مشاور صحبت کردم گفت خساست درجه بندی داره ودرصدی محاسبه میشه همسرت خساست ۳۰درصدی داره .

دکتر هم رفتیم بهش دارو داد..میگفت یک وسواس فکری که دست خودش نیست..

یکسالی که دارو می‌خورد همه چی خوب بود ولی بعداز قطع دارو دوباره شروع شده

اهل حرام وحلال  ونماز.

مرد پاکی..

نوزندگی سختگیر نیست..

با سرکار رفتنم مشکلی نداره ومیرم..

ولی بااین اخلاق هرروز به فکر طلاقم..

من یه دختر سادوسرحال ودست ودل باز..

همسرم یک مرد ساکت ودرونگرا ومقتصد‌‌..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم چه دلیل چرتی برای طلاق یه شغلی هنری چیزی بدست بیار نیازهای ثانویه رو برطرف کن گشنت نزاشته که

مگه فقط قراره شکم سیر بشه؟؟

مگه ازسر گرسنگی ازدواج کردم..

من شاغلم..مسئلم این که همسرم خرج کردن برای من رو جزو ضروریاتش نمیدونه.. اگه قرار بود خودم خرج کنم خودم کار کنم خودم برای خودم سرگرمی جور کنم پس دیگه چرا ازدواج؟؟

اینکه بچگیش اینطوری بوده خب این داستان خیلی از ماهاست چیز عجیبی نیست.

آدمای خسیس بداخلاق و بی آبرو هستن دعوایی هستند .

اگر  خیلی بابت رفتارش اذیت میشی که هر شب بابتش گریه می کنی پس جدا شو چون این آدم ها درست بشو که نیستن روز به روز هم بدتر میشن هر چی سن اینا بالاتر میره بدتر میشن

این نیز بگذرد .....

الان اینایی که گفتی تقریبا خصوصیات منه 

از بی پولی میترسم ،ترس از فقیری دارم 

وقتی میرم خرید حتی برا چیزای ضروری ازاینکه زیاد خرج کنم استرس میگیرم 

من مجردم 

واز اینکه این مدلیم به شدت ناراحتم

تاپیکام مال هرکسی که کمک نیاز داشته هس❤️

همسر منم یه چیز تو این مایع هاست ولی نه در این حد واسه خانواده اش خوب خرج میکنه نسبتا

برای خانوادش خرج‌نمیکنه..روز پدر رفتیم برای پدرم یه هدیه خیلی معمولی خریدیم برای پدرش هرچه قدر گفتم گفت فعلا که آزمون دورن معلوم نیست کی ببینیمشون نمیخواد

الان اینایی که گفتی تقریبا خصوصیات منه از بی پولی میترسم ،ترس از فقیری دارم وقتی میرم خرید حتی برا چ ...

چرا مشاوره نمیری؟؟

به نظرم برای زن تاحدودی بد نیست برای مرد بده

یه خواستگارم من دارم دقیقا همینطورهالبته قبل خواستگاریش ۲ساله همکار و دوستیممن جوابم منفی بودساکت و ...

نمیدونم خودمم چی شد که جواب مثبت دادم..

حس میکنم بیشتر از سر قانع بودن وبی تجربگیم بوده

چرا مشاوره نمیری؟؟به نظرم برای زن تاحدودی بد نیست برای مرد بده

یادمه بچگیم با داداشم کوچکتر از خودم میرفتیم پارک پولی که مامانم بهم میداد از ترس مامانم نمیتونستم خرج کنم وقتی بهش فکر میکنم یه دنیا دلم میگیره😢

تاپیکام مال هرکسی که کمک نیاز داشته هس❤️