2821
2789
عنوان

با مردی که

361 بازدید | 47 پست

تا چیزی بهش میگی می‌ره از خونه بیرون دو سه روز نمیاد

میگه باید تنبه بشی باید چیکار کرد؟

از دستش خسته شدم

یه بچه ۴ ساله دارم نمیتونم جدا بشم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به درک بذار بره راحت باش 

چیه راه یاد گرفته من برم از خونه زنم بشینه حرص بخوره

بذار بفهمه هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

مرتیکه بچه ننه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اسکاج و مایعو بدی دستش طرفا رو بشوره🤐 مطمعنی مَرده پرنسس علی😑😂

همون دیگه باید براش النگو بخرم 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
ببین یه چیزی بهت میگم خیلی جوابه تلافی کن کارشو بچه رو بنداز تو سرش برو سه چهار روز نیا

می‌ره خونه مامانش بچه رو می‌زاره اونجا خودش بعد می‌ره سرکار

فک میکنی میشنینه مث من تو خونه؟

منم نمیتونم از بچم جدا بمونم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792