i_am_a_queen مدیر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 عنوان با مردی که | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست تا چیزی بهش میگی میره از خونه بیرون دو سه روز نمیادمیگه باید تنبه بشی باید چیکار کرد؟از دستش خسته شدمیه بچه ۴ ساله دارم نمیتونم جدا بشم من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم... 1403/10/30 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imsprng عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3127 بابای منم همینه قهر میکنه میره کلا .. خیلی بدم میاد روزی طرفم اینطوری باشه میزنم لهش میکنم یا جدا میشم ازش
i_am_a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 حتما سرش جایی گرمه بهونه خوبیه دستش نه میدونم کجا هس آمارشو دارم من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
یه_دختر_پر_از_آرزو عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 8618 مردا چ مرگشون شده خدایی😑 بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....
نیلولی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 4451 میره خونه مامانش بچه رو میزاره اونجا خودش بعد میره سرکارفک میکنی میشنینه مث من تو خونه؟منم نمیتون ... اونوقت تو این چند روز کجا میمونه به نظرت؟
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6292 وای همه چرا اینطوری شدیم من دیگه حال از خودمم بهم میخوره واسه این همه صبر حوصلم فقط از خدا میخام نجاتم بده
i_am_a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 اونوقت تو این چند روز کجا میمونه به نظرت؟ تو مغازه اش میخابه من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
i_am_a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 من دیگه حال از خودمم بهم میخوره واسه این همه صبر حوصلم فقط از خدا میخام نجاتم بده منم بریدم از دستشبخاطر بچه ام دارم تحمل میکنم من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
i_am_a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 بابای منم همینه قهر میکنه میره کلا .. خیلی بدم میاد روزی طرفم اینطوری باشه میزنم لهش میکنم یا جدا می ... بعد مامانت چیکار میکنه؟ من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6292 منم بریدم از دستشبخاطر بچه ام دارم تحمل میکنم منم خدا لعنتشون کنه
_تب عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4244 من دیگه حال از خودمم بهم میخوره واسه این همه صبر حوصلم فقط از خدا میخام نجاتم بده منم الان مچشو بایه زن گرفتم روانی شدم رسما نمیدونم چیکارکنم گیج شدمبه زنه پیام دادم که خجالت نمیکشی به آدمه متاهل پیام میدی بهم فرستاده ماکه حرفه عاشقانه نمیزنیم واسه چی ناراحت شدی خدایا ج ن ده هارو جمع کن
ننگبردروغگو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1325 تو مغازه اش میخابه تومغازه!ینی براش مهم نیس که توروتنهامیزاره..؟ای خدابرس بدادخانوما...چه گیری کردن دست این نامردا. دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد
i_am_a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 3954 از کجا میدونی رفتی دیدی؟ اره فرستادم بابامو دیده من یک ملکه هستم....ملکه "خودم " ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
imsprng عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3127 بعد مامانت چیکار میکنه؟ هیچی میگه بهتر . بیشتر قهر کنه نیاد خونه😑🤣🤣🤣