2777
2789
عنوان

با مردی که

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست
تومغازه!ینی براش مهم نیس که توروتنهامیزاره..؟ای خدابرس بدادخانوما...چه گیری کردن دست این نامردا.

منم امشب بدبخت شدم😭مچشو گرفتم با یه زنه دیگه نمیدونم دیگه این مسخره بازیا چیه سره من میاد

تومغازه!ینی براش مهم نیس که توروتنهامیزاره..؟ای خدابرس بدادخانوما...چه گیری کردن دست این نامردا.

نه بی غیرته دیگه

میگه میخام تنبیه بشی😑

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان مچشو بایه زن گرفتم روانی شدم رسما نمیدونم چیکارکنم گیج شدمبه زنه پیام دادم که خجالت نمی‌کشی ...

حالا این یکیو فهمیدی مگه میتونی زندگانیش کنی بنظر من اشتباه کردی زنگ زدی به زن باید از یه راهی شوهرتون ادب میکردی من خودم خیانت دیدم با این کاری که کردی فقط کاراش یواشکی تر محتات تر میشه

هیچی میگه بهتر . بیشتر قهر کنه نیاد خونه😑🤣🤣🤣

خوبه مامانت بیخیاله

کاش منم به این مرحله برسم 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
حالا این یکیو فهمیدی مگه میتونی زندگانیش کنی بنظر من اشتباه کردی زنگ زدی به زن باید از یه راهی شوهرت ...

خونه ماشینش همه چیزشو به نامه منه

الان میگم میرم مهریه ام رو میزارم اجرا تو عیاشی برام میگه باشه خونه ماشینمو بزن به نامه خودم بعد برو مهریه ات رو بزاراجرا

منم امشب بدبخت شدم😭مچشو گرفتم با یه زنه دیگه نمیدونم دیگه این مسخره بازیا چیه سره من میاد

دلت گرفته ومعلومه که خیلی ناراحتی..عزیزدلم فدای دلگرفته بشم..بسپارش بخدا.  وکمی تحمل داشته باااش..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

حالا این یکیو فهمیدی مگه میتونی زندگانیش کنی بنظر من اشتباه کردی زنگ زدی به زن باید از یه راهی شوهرت ...

پس آدم باید چیکار کنه

وقتی اینطوری میش?

اسی نزار بخابه جای دیگه به غیراز خونه...چون عادت می‌کنه به نبودت

خب بنظرت چیکار کنم یه راه حل بگو

دلت گرفته ومعلومه که خیلی ناراحتی..عزیزدلم فدای دلگرفته بشم..بسپارش بخدا. وکمی تحمل داشته باااش..

خیلی واقعا ناراحتم 

خیلی صبرکردم تلاش کردم زندگی جمع کردم الان راحت شدم نمیخام از دست بدم زندگیمو...راضیم بمیره بچم یتیم سه

ولی راضی نیستم زنه دیگه حرفشوبزنه

نه بی غیرته دیگهمیگه میخام تنبیه بشی😑

این مرداچگونه بزرگ شده اندومغزشان روکجااجاره داده اند..آقابه عقل ناقصش رسیده شبا زن وناموسش روتنهابذاره وبره جای دیگه گورش روبکنه..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد