2777
2789

فیلم بی بدن رو نگاه کردم 

دختره رو کشته بدنش رو تیکه تیکه کرده حتی جنازه ش رو هم به مادرش نداده 

بعد توقع بخشش داره 

جون یه جوان رو نگیرن

مگه اون دختر هم جوون نبوده 

میگن اعدام عادی سازی نکنید نه پس قتل رو عادی سازی کنید 

بزنن بکشن بعد هم به خانواده ش بگین ببخشش کنید 

الان چرا انقدر دزدی میشه چون مجازاتی برای دزد وجود نداره تهش ۶ ماه میره زندان چهار کار دیگه هم از اونجا یاد میگیره خلافکار تر میاد بیرون 

اما فقط کافیه دست دو نفر رو قطع کنن شهر امن و امان میشه 

الان من وقتی میزنم بیرون بیشتر از اینکه مواظب خودم باشم مواظب گوشیم گه ازم نزنن 

والا باید مواظب خودمون هم باشیم ندزدنمون😂 همینقدر امنیت داریم.....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا افراد بی بند و بار که مثل حیوان رفتار میکنن نه مثل یک انسان باید اعدام بشن تا عبرتی شود برای دیگر انسان ها 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چون مردم هرچی مظلوم بازی تو فضای مجازی ببینن بدون فکر باور میکنن.فکر میکنن خودشون یه پا قاضین

دقیقا 

به قول مادر ارغوان خودشون خون از دماغ بچه شون بیاد شهر رو به هم میریزن 

ولی به بقیه میگن اعدام نکنید 

قتل عمد صد در صد اعدام داره 

اون موقع که کمپین نه به اعدام راه انداخته شده بود این قدر روشن نمایی نشده بود و همه مدارک و شواهد نشون میداد که غزاله مقصره 

در صورتی که برعکس بود 

اذان صبح حیات بخش… 😍 همانا خدا بهترین انتقام گیرنده است✌🏻 

حتی اگه اون آدم به بدترین شکل یه نفر دیگه رو کشته باشه ؟ حتی اگه تجاوز کرده باشه

برای اینجور مواقع میگم اعدام باشه ولی نه با طناب و ن اونجوری 

با یه امپول کشنده 

با برق نمیدونم با یچیز کوفتی دیگه

خدای رنگین کمان🕊️