2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجا باید به عکس پروفایلطون دست نزنن یا توی امضاشون بنویسن

درسته حالا این چیزی نیست من ب ی اقایی گفتم قریونت بشم 😓😓😓لعنت ب من 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

خوب زشته دگ

تو ایران بنظرم خیلی تفکیک جنسیتی هست و سر این همه از دم عقده ای شدن و همیشه بر سر نظرم هستم چی میشه مثل خترج همه باهم رفیق باشن وقتی واقعی دلشون لرزید واس هم برن تو رابطه و... 

تو ایران بنظرم خیلی تفکیک جنسیتی هست و سر این همه از دم عقده ای شدن و همیشه بر سر نظرم هستم چی میشه ...

دیگه از اول اینطوری باب نبوده بعضیا هم ضرفیت ندارن یکم ک بشون رو میدی ابجی داداش اوینا حالیشون نیست 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

دیگه از اول اینطوری باب نبوده بعضیا هم ضرفیت ندارن یکم ک بشون رو میدی ابجی داداش اوینا حالیشون نیست

دقیقا کاش اینجور نبود خیلی مسخرس

یجوری بود واقعا سر ی جزوه گرفتن دادن تبدیل ب رل نمیشد و.... سر ی سلام خوبی اصلا همش انسانیت باید باشه تا درست بشه

دقیقا کاش اینجور نبود خیلی مسخرسیجوری بود واقعا سر ی جزوه گرفتن دادن تبدیل ب رل نمیشد و.... سر ی سلا ...

ما سال یازدهم ی دبیر اقا داشتیم مجرد بود از ترس حرف بچه ها ی سوال نمیتونستیم بکنیم یا مثلا چیزای دیگ ک میگفتن خودشیرینی و اینا 

الله اکبر کی ایران و ایرانی درست میشه

😂