2821
2789

ما الان بگیم درکت میکنیم هم شما ت حالی هستی ک فکر میکنی درکت نمیکنیم 

اما برای همه ما این مشکلا پیش اومده  عزیزمم

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما الان بگیم درکت میکنیم هم شما ت حالی هستی ک فکر میکنی درکت نمیکنیم اما برای همه ما این مشکلا پیش ا ...

خب چیکار کنم حالم خوب بشه اصلا حوصله کاری هم ندارم

خب چیکار کنم حالم خوب بشه اصلا حوصله کاری هم ندارم

ی هنری ک دوسش داری انجام بده سیع کن نخوابی زیادد ک حالتو بدتر میکنه اهنگ گوش بده شاد غمگین بدترت  مکنه بنویس خط خطی کن اروم میشی 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

ی هنری ک دوسش داری انجام بده سیع کن نخوابی زیادد ک حالتو بدتر میکنه اهنگ گوش بده شاد غمگین بدترت مک ...

خوابم ک اصلا مث ادم نیس شبا تا صب چن بار بیدار میشم وسطش دوباره تا شب بزور خودم بیدار نگه میدارم و حس هیچکاری ندارم

خوابم ک اصلا مث ادم نیس شبا تا صب چن بار بیدار میشم وسطش دوباره تا شب بزور خودم بیدار نگه میدارم و ح ...

شبا سیع کن با گوشی ور نری اهنگ شاد گوش دادنم فق ی هندزفری می‌خوای سعی کن از کارهای کوچک شروع کنی

2824
2823
2791
2779
2792