2821
2789
شبا سیع کن با گوشی ور نری اهنگ شاد گوش دادنم فق ی هندزفری می‌خوای سعی کن از کارهای کوچک شروع کنی

فقط گاهی خوشم میاد اهنگ غمگین گوش بدم و فقط سبک رپ خوشم میاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط گاهی خوشم میاد اهنگ غمگین گوش بدم و فقط سبک رپ خوشم میاد

اون حالتو بدتر میکنه اینو روانشناسا میگن 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

میدونم ولی باز انجامش میدم وبدترمیشم

من ی رفیق داشتم برداشت همه اهنگای غمگینشو یجا پاک کرد 🙂

بعد اهنگی ک ی نمه شاد بود و مثلا توش غمگینم داش گوش داد کم کم بهتر شد سیع کن ارایش کنی حالتو خوب مکنه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

پسره بابا

🤣🤣🤣نگا نکردم 

مگ من دخترم

شرمنده نگا نکردم😂😶

منم

و برای بار صدم اینطوری ضایع شدم 😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز