2821
2789
شبا سیع کن با گوشی ور نری اهنگ شاد گوش دادنم فق ی هندزفری می‌خوای سعی کن از کارهای کوچک شروع کنی

فقط گاهی خوشم میاد اهنگ غمگین گوش بدم و فقط سبک رپ خوشم میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط گاهی خوشم میاد اهنگ غمگین گوش بدم و فقط سبک رپ خوشم میاد

اون حالتو بدتر میکنه اینو روانشناسا میگن 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

میدونم ولی باز انجامش میدم وبدترمیشم

من ی رفیق داشتم برداشت همه اهنگای غمگینشو یجا پاک کرد 🙂

بعد اهنگی ک ی نمه شاد بود و مثلا توش غمگینم داش گوش داد کم کم بهتر شد سیع کن ارایش کنی حالتو خوب مکنه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

پسره بابا

🤣🤣🤣نگا نکردم 

مگ من دخترم

شرمنده نگا نکردم😂😶

منم

و برای بار صدم اینطوری ضایع شدم 😂