2777
2789
عنوان

روز هشتم ای وی اف بدون علایم

662 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

من یکشنبه پیش ای وی اف کردم و تا الان هیچ علایمی ندارم . فقط گاهی زیر دلم مثل درد پریودی میگیره  که اونم خوندم به خاطر داروهاس که خیلی خفیفه . توروخدا کسایی که تجربه دارن میشه بگید یعنی منفی میشه درسته؟

نه درد سینه نه بی حالی یعنی هیچیییییییی ندارم 

خدایاااااااااااا

اصلا به علایم نیست،چون خیلیا باردارم میشن و انگار نه انگار ک اتفاقی افتاده

دارم دیوونه میشم . اخه هیچ علایمی ندارم حتی از قبل هم حالم بهتره ؟؟؟؟

سوال بعدی اینکه آیا قرص استرادیول و پردنیزولون و پروژشترون مانع از پریودی ام میشه الان ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم دیوونه میشم . اخه هیچ علایمی ندارم حتی از قبل هم حالم بهتره ؟؟؟؟سوال بعدی اینکه آیا قرص استرادی ...

استرس عامل اصلی منفی شدنه بیخیال باش تو هشت روز علایمی نشون نمیده

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

دارم دیوونه میشم . اخه هیچ علایمی ندارم حتی از قبل هم حالم بهتره ؟؟؟؟سوال بعدی اینکه آیا قرص استرادی ...

انشالله خیره عزیزم.میفهمم حالتو،مانع ک نمیشن اگ قرار باشه پریود بشی علائمش میاد.جنیتون چن روزه بود،

سلام عزیزم، اصلا دنبال علائم نباش

چون بدن هر کسی، با دیگری فرق داره

و فقط با آزمایش خون، نتيجه قطعی مشخص میشه

بدون استرس باش و حتی بی بی چک نزن