2777
2789

شوهر من که جفتشه 

البته با توجه به چیزایی که اینجا خوندم خوشحالم که جاری ندارم فک کنم از تحملم خارجه 😂

شما هم تعریف کنید از خوبی و بدی هایی که تک پسر بودن یا ته تغاری بودن شوهرتون داشته 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خوبیش اینه کلی ارث بهش میرسه بدیشم ایته لوس میشن بنظرم 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ته تغاریه ، خریدای خونه ی مادرش با ما هست ، دکتر بردنش با ما هست ، مهمونی رفتنش با ما هست 

البته چون بقیه ی برادرشوهرام بی بخار هستن خود شوهرم کارای مادرش رو می‌کنه و منم اصلا ناراحت نیستم 

مادرشه ، وظیفه داره که کمک حالش باشه 

خوبیش اینه کلی ارث بهش میرسه بدیشم ایته لوس میشن بنظرم

کلا دو برابر دخترا بستگی به اموال پدرشوهر داره دیگه 😂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وای من خیلی دوست داشتم برادر شوهر و جاری داشته باشم حیف شد واقعا

چرا ؟! نمک زندگی؟ 😂 

من که با چیزایی که اینجا خوندم گرخیدم

اره شوهر من واقعا لوس و خودخواه و یک حرفه

عریزم 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

وای تک پسر خیلی بدههمه ازش انتظار دارنچیه اخهلوس و مسخره

چه انتظاری مثلا 

بستگی به خانواده داره

مامانش و خواهراش از سر خیر خواهی خیلی اظهار نظر و دخالت میکنن ، شوهرمم مامانیه

مادرشوهرم زیاد نظر میده ولی خواهرا اصلا 

همیشه ارزومه جاری نداشته باشم😂پسرای ته تغاری دور و برم بهترین عروسی رو براش گرفتن بهترین مراسم طلا. ...

برای ما که همه چی معمولی بود 😐 

طلا هم افتضاح 😂