2777
2789
عنوان

عاشق یکی شدم که فقط یکبار دیدمش

435 بازدید | 29 پست

بچه ها عاشق یکی شدم که اصلا هیچ راه ارتباطی بینمون نیست چیکار کنم

دارم دیوونه میشم 

من یکبار ضربه عاطفی خوردم نمی‌خوام این دومین ضربم باشع

به احتمال زیاد یکم یا سرت خیلی خیلی شلوغه یا کامل خالی ،که ذهنت اینطوری دست میندازتت

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور😅🥲🥲🥲🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم🤭🥺

وای منم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

خوب خودت داری میگی که زخم خوردی این بار اهسته قدم بردار

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

چه غلطی بکنیم؟؟ فقط دعا و نذر و چله 🥴🥺🤭🥲

دقیقااا🥲🥲🥲

شما امکان دیدن دوباره طرفتون رو دارید ؟

من که نه 🥲فقط با قدرت خدا