2777
2789
عنوان

عاشق یکی شدم که فقط یکبار دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شده کسی هم تا حالا عاشق من شده باشه و نتونسته باشه بگه؟؟؟؟ 😳🧐🥱

بگه هم که شماها ردش میکنید اغلب...

دیگه خدا رو هم بنده نیستید

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
قبلا آره ولی حالا بخاطر همه ی موارد پشیمونم😔

من خودم سر همین دو دلم به همکلاسیم بگم یا نه

یکساله درگیرم

همش میگم میزنه یه وقت غرور منو میشکنه

دارم به استخاره فکر میکنم که ترم آخر بهش بگم یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

حالا اولین عشق من تو ۱۰ سالگیم بود به پسری که تو خواب دیدمش .

جالبه تو خواب میخواستن عقدمون کنن که من دادو قال کردم و همه سفره عقد رو بهم ریخته بودم .صبح بیدار شدم تا یکی دوماه خودمو لعنت میکردم که پسر به اون خوشگلی رو رد کرده بودم و از عشقش داشتم اذیت میشدم 🤣🤣🤣🤣

امان از بچگی 

من خودم سر همین دو دلم به همکلاسیم بگم یا نهیکساله درگیرمهمش میگم میزنه یه وقت غرور منو میشکنهدارم ب ...

ببین هر پسری از نگاه طرف مقابل می‌فهمه ،اگه بخواد خودش  میاد جلو .وقتی نیومد یا نمی‌خواد شما رو  یا نفهمه که در هر صورت بهتره بیخیالش شب😁

ببین هر پسری از نگاه طرف مقابل می‌فهمه ،اگه بخواد خودش میاد جلو .وقتی نیومد یا نمی‌خواد شما رو یا ...

خیلی دوست دارم ولی نمیتونم

من نگاهم با همه یه جوره آخه

باهم ارتباط داریم ولی رسمی و در حد همکلاسی اونم کم

اگه غرورتونو بشکنه یه روزی غرور خودشم شکسته می شه ما تجربه کردیم

چی بگم

ببین هر پسری از نگاه طرف مقابل می‌فهمه ،اگه بخواد خودش میاد جلو .وقتی نیومد یا نمی‌خواد شما رو یا ...

آخه من از دور دیدمش 

مربیم هم مامان دوستانه هم مامان اونیکه که عاشقش شدم